Avanpremiera Dine-In Cinema: Tenet (2020)


Data și ora:
Gazdă:

DN6, Malu Mare, Romania, 207365
Organizator:

Despre

*AVANPREMIERA DINE-IN CINEMA*
Joi, 10 Septembrie, începând cu ora 19:30, debutează în lumea spionajului internațional cu mult așteptatul Tenet al lui Christopher Nolan!
Experimentează Dine-In Cinema, o altfel de seară la Chicago Pub and Other Social Events, într-un mediu relaxant, unde poți vedea un film bun, servi cina în aer liber, alături de prieteni și un vin bun.
Inspire Cinema, aduce filmele în aer liber la calitatea unei săli de cinematograf, pe marginea piscinei.
Bilete sunt puse spre vânzare online accesând https://www.inspirecinema.ro/ sau de la Chicago Pub and Other Social Events de Miercuri până Duminica 10:00 - 18:00.
Biletul pentru Avanpremiera este în valoare de 100 lei si reprezintă intrarea pentru 4 persoane, pentru o masă cu 4 locuri.
Film: Tenet (2020)
Regia: Christopher Nolan
Cu: Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, John David Washington
Gen: Actiune, Dramă. SF, Thriller
„Tenet", semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.
Înarmat cu un singur cuvânt - Tenet - şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.
In cazul in care conditiile metereologice nu ne sunt favorabile, evenimentul se va amana. Rezervarile achizitionate pot fi folosite pentru alta seara sau se vor returna banii achitați.
Ne vedem la Dine-In Cinema pe marginea piscinei Chicago Pub and Other Social Events alaturi de Inspire Cinema.
Str. Henry Ford, 48