Dine-In Cinema: Bad Boys for Life (2020)


Data și ora:
Gazdă:

DN6, Malu Mare, Romania, 207365
Organizator:

Despre

Vineri, 10 Iulie, incepând cu ora 20:30, experimentează Dine-In Cinema, o altfel de seară la Chicago Pub and Other Social Events, într-un mediu relaxant, unde poți vedea un film bun, servi cina în aer liber, alături de prieteni și un vin bun.

Inspire Cinema, aduce filmele în aer liber la calitatea unei săli de cinematograf, pe marginea piscinei iar bilete sunt puse spre vânzare accesând www.inspirecinema.ro.

Biletul este în valoare de 80 lei si reprezintă intrarea pentru 4 persoane, pentru o masă cu 4 locuri.

Film: Bad Boys for Life

Regia: Adil El Arbi, Bilall Fallah
Cu: Will Smith, Martin Lawrence
Rating: Nerecomandat sub 15 ani

Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i prindă pe răufăcători. Și fiindcă Mike este urmărit de interlopi periculoși iar prietenii nu renunță la greu, Marcus se lasă convins să-l însoțească într-o ultimă misiune, sub deviza “Luptăm împreună. Murim Împreună”. Așa că revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami, în urmăriri palpitante, cascadorii spectaculoase și surprize comice.

Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/bad-boys-for-life-21983/

Ne vedem la Dine-In Cinema pe marginea piscinei Chicago Pub and Other Social Events alaturi de Inspire Cinema.
Str. Henry Ford, 48