R.M.N. - Proiecție specială la Craiova


Data și ora:
Gazdă:

Parcul Nicolae Romanescu, Aleea Principală, Craiova, Romania

Despre

R.M.N. ajunge la Craiova!
Pe 26 iunie, de la ora 21.30, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu va avea loc o proiecție specială. Prezenți la eveniment, actorii Marin Grigore și Alin Panc vor răspunde întrebărilor publicului.
Evenimentul este realizat în parteneriat cu Casa de Cultură Traian Demetrescu, iar intrarea este liberă.

SINOPSIS:
În preajma Crăciunului, Matthias se întoarce de la muncă din Germania în satul său natal transilvan, preocupat de copilul care crește fără el (Rudi), de tatăl lui rămas singur (Otto) și de Csilla, iubita din tinerețe pe care arde să o revadă.
Își dorește să se implice mai mult în educația băiatului rămas prea îndelung doar în grija mamei (Ana) și să-l dezbare de spaimele nedeslușite care l-au cuprins.
Când la fabrica de care se îngrijește Csilla sunt angajați muncitori străini, pacea celor din comună se tulbură, spaimele îi cuprind deopotrivă și pe adulți, iar frustrările, conflictele și pulsiunile irump la suprafață prin pojghița subțire de aparentă înțelegere și calm.

R.M.N. spune o poveste despre resorturile profunde ale comportamentului uman în fața realităților care îl surprind, despre relația cu celălalt și despre felul în care ne raportăm astăzi la un viitor neliniștitor.
Filmările au fost realizate în perioada noiembrie 2021-ianuarie 2022, în principal în satul Rimetea din județul Alba, dar și în alte localități din Transilvania.
Partener oficial al lansării filmului în România este UniCredit Bank.