Vali Craciunescu&COOPERATIVA 9 | Live in Play


Data și ora:
Gazdă:

Strada Iancu Jianu 6, Craiova 200142, Romania
Organizator:

Despre

Vineri, 31 Ianuarie 2020, Vali Craciunescu&COOPERATIVA 9 revin in Cafe-Teatru Play pentru un super concert!

Artist fee :40 lei si bei cat URSUS vrei
*Pretul biletului (40 lei) include accesul la spectacol si URSUS la sticla nelimitat.
Informatii si rezervari: 0722 217 866

Printul cu Acordeonul Rosu – Vali Craciunescu – Nebunul frumos al showbizz-ului romanesc, va propune cu drag un concert impreuna cu COOPERATIVA 9, cu accente de lautarie, rock, muzica de petrecere, voie buna, parti de muzica clasica. In concertul De Ras si Panarama – DE LA ZAVAIDOC LA QUEEN, Vali Craciunescu va canta cu acordeonul, pianul si vocea, va povesti cu haz intamplari ce l-au marcat, va fi prietenul vostru pentru cateva zeci de minute.

Vali Craciunescu a cantat in decursul vremii in mai multe trupe cum ar fi Karma (folck), Floare Albastra ( rock progresiv), Spitalul de Urgenta ( rock), Blue Sound Chicago ( Blues, soul, rock), a participat la inregistrari si/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix etc. A jucat in filme, cea mai importanta aparitie fiind in lung metrajul Margot.

Din COOPERATIVA 9 mai fac parte Adrian Maciuca, voce, sunet si lumini (Blue Sound), Radu Miculita chitara si Dan Blueman voce

Vali Craciunescu este artistul care datorita umorului, stilului personal de abordare a muzicii cu sinceritate si pasiune, cu dragoste, trece rampa si se face usor iubit de public.

Din playlistul concertului COOPERATIVA 9: piese propria si din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Gil Dobrica, Rosu si Negru, Joe Cocker,Romica Puceanu, Gabi Lunca, Eric Clapton, BB King, Gheorghe Dinica, Dan Spataru, Queen, Metallica, AC DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra, Carlas Dreams, Pindu, Iris, Compact... etc.

Se vor canta piese de pe albumul Shoc - Vali Craciunescu si piese din albumul DE OF SI AOLEU ! SPRITZ MUST GO ON !