We Love Retro Craiova 2020


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Știrbei Vodă 32, Craiova, Romania
Organizator:

Despre

We Love Retro, cel mai mare Retro Party din România, revine la Craiova, pe 22 mai, la Sala Polivalentă!

Ți-e dor de atmosfera petrecerilor de odinioară, când petreceai până dimineață în discoteci purtat de acele ritmurile care încă îți stârnesc amintiri? Atunci, trebuie să vii la We Love Retro pe 22 mai la Sala Polivalentă să te distrezi pe hiturile tale de suflet!

Line Up:
Dr. Alban este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai anilor '90, cu hituri precum It's my life, Sing hallelujah, One love, No coke, Look Who's Talking și Away from Home. A vândut aproximativ 16 milioane de discuri la nivel Mondial și a făcut istorie pe ringurile de dans.
http://bit.ly/2wnPc8G

N&D este cunoscută pentru faima hiturilor care erau la toate posturile radio de la acea vreme: Când vine noaptea, Plâng dupa tine, Nu vreau să te pierd, N-am crezut sunt unele din cele mai iubite hituri.
http://bit.ly/2ugaNzo

L.A., formația ale căror hituri răsunau în discoteci în anii 90’ vine la We Love Retro. Ne vom distra ca odinioară pe hiturile: Femeia, Toată viața mea, Numai tu, Fără tine, Ochii tăi, Cand vine noaptea.
http://bit.ly/2P6TcAS

Sweet Kiss este una din cele mai cunoscute trupe românești din anii 90’. Hiturile: Alin, Alin, Floare albă, floare neagră și Plouă nu lipseau de la nicio petrecere.
http://bit.ly/2V0Ds6x

Class te va încânta cu un show a căror piese le-ai fredonat ani la rând: A, dui, doina, Toata lumea, Mama spunea, Te visez mereu, Luna mi-a zambit.
http://bit.ly/2SVS9oB

Bilete:
http://bit.ly/2P93wso
http://bit.ly/37JEeaP
sau locațiile partenere: Cărtureşti, Germanos, OMV.

Cu We Love Retro retrăim cele mai frumoase momente ale anilor 90!
Regulamentul: http://weloveretro.ro/craiova/regulament/
Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 19, iar evenimentul va începe la ora 20.
Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt vor primi bilet cu titlu gratuit pentru eveniment, în limita a 15 locuri, respectând ordinea în care au fost făcute solicitările pe weloveretroromania@gmail.com.
În cadrul evenimentului vor fi organizate zone de bar, iar achiziționarea produselor se va putea face doar pe baza de tokene. Refund-ul poate fi realizat începând cu ora 24:00.