Avanpremiera Dine-In Cinema: War with Grandpa (2020)


Data și ora:
Gazdă:

DN6, Malu Mare, Romania, 207365
Organizator:

Despre

*AVANPREMIERA DINE-IN CINEMA*
Joi, 24 Septembrie, începând cu ora 19:30, râdem la războiul lui Robert de Niro cu Oakes Fegley, alaturi de Uma Thurman si Rob Riggie.
Experimentează Dine-In Cinema, o altfel de seară la Chicago Pub and Other Social Events, într-un mediu relaxant, unde poți vedea un film bun, servi cina în aer liber, alături de prieteni și un vin bun.
Inspire Cinema, aduce filmele în aer liber la calitatea unei săli de cinematograf, pe marginea piscinei.
Bilete sunt puse spre vânzare online accesând https://www.inspirecinema.ro/ sau de la Chicago Pub and Other Social Events de Miercuri până Duminica 10:00 - 18:00.
Biletul pentru Avanpremiera este în valoare de 100 lei si reprezintă intrarea pentru 4 persoane, pentru o masă cu 4 locuri.
Film: War with Grandpa (2020)
Regia: Tim Hill
Cu: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle
Gen: Comedie, Familie
Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?
In cazul in care conditiile metereologice nu ne sunt favorabile, evenimentul se va amana. Rezervarile achizitionate pot fi folosite pentru alta seara sau se vor returna banii achitați.
Ne vedem la Dine-In Cinema pe marginea piscinei Chicago Pub and Other Social Events alaturi de Inspire Cinema.
Str. Henry Ford, 48