#DiscoverDolj e și pe Instagram! Folosește hashtagul și spune-ne poveștile județului!


Discover Dolj a venit, pentru voi, și pe Instagram!

Fii la curent cu noutățile din aplicație, de acum și pe contul de #insta al Discover Dolj și ajută-ne și tu să facem cunoscute cât mai multe dintre frumusețile județului. Postează și tu fotografiile tale din Dolj, cu hashtagul #discoverdolj și arată-ne ceea ce consideri că toată lumea trebuie să știe.
www.instagram.com/discoverdolj/

Suntem convinși că fiecare dintre voi știe locuri și a fotografiat cadre impresionante din Dolj și, de aceea, o dată la ceva timp, vom face o selecție de fotografii postate cu hashtagul #discoverdolj pe care le vom promova aici, în aplicație și pe site. Asta pentru că numai împreună putem arăta minunățiile locului în care trăim: de la case vechi, locații atractive, arii protejate, gastronomie și cultură, până la animale maiestuoase, oameni cu povești și tot felul de alte insta-uri pe care suntem siguri că le aveți păstrate undeva în telefoanele voastre.
www.instagram.com/explore/tags/discoverdolj

Credem în puterea comunităților de a schimba în bine locurile și de aceea vă îndemnăm să promovăm împreună ceea ce avem mai frumos în județ, în ideea că vom putea ajunge la cât mai multă lume care să afle despre ceea ce noi numim „acasă”. Cine știe, poate, odată, va deveni și casa lor.

Totodată, vă îndemnăm să folosiți hashtagul #discoverdolj și pe Facebook, unde ne găsiți pe contul oficial Discover Dolj. Cu câte un like creștem împreună și tot împreună construim o comunitate frumoasă.
www.facebook.com/DiscoverDolj

Nu uitați nici de contul oficial de Facebook al Consiliului Județean Dolj, unde puteți afla cele mai importante știri și informații despre județul nostru, investiții și noutăți importante pentru cetățeni, investitori și nu numai.
www.facebook.com/consiliuljudeteandolj

Lumea se mișcă rapid în online și vă îndemnăm și pe voi să faceți la fel, alături de noi. Doar împreună putem să #discoverdolj și să-l facem celebru în toată țara și, de ce nu, peste hotare, cu toate frumusețile, poveștile și secretele sale!

Alte sugestii

Craiova, poveste cu și despre flori
Plajele de la malul Dunării, #MareaDeLângăNoi
Craiova cu miros de lavandă. Zeci de artizani ai lavandei au luat cu asalt centrul Băniei
„Doctorii” de monumente din Dolj
#GusturileVerii. Unde găsiți cele mai proaspete legume și fructe din Dolj