#FastFoodDay. Unde mâncăm delicios și rapid în Craiova


Pe 16 noiembrie, lumea întreagă sărbătorește Ziua Internațională a Fast Food-ului. La Craiova, facem și noi asta, astfel că ne-am gândit să împărțim cu voi câteva dintre locațiile cu aromele locale care cinstesc acest concept. Hai să facem din fiecare zi un #cheatday cu cei mai buni burgeri, cele mai crocante sandvișuri sau cei mai aurii cartofi. Să începem!

Biergarten Craft Food & Beer

Fie că vorbim despre burgeri suculenți, corndogs, cartofi prajiți, cârnăciori sau aripioare, la Biergarten Craft Food & Beer găsiți aromele care să vă stimuleze papilele gustative. Însoțite de berile craft, suntem siguri că toate bunătățile lor vă vor face să mai luați încă o gură. Îi găsiți pe Tazz by Emag sau la fața locului, la Biergarten Craiova.

Carnivore

Cum îi spune și numele, aici e vorba despre multă, multă carne, descântată cum se cuvine în burgeri de toate felurile. Ne-am gândit să vă recomandăm un new entry de la ei, și anume Neaoș Burger, un burger cu ciolan de porc afumat, uns bine cu muștar cu hrean și salată de varză murată și ardei iute. Pe Centrul Vechi sau prin platformele de delivery, burgerii lor pot fi și ai voștri, oricând și oriunde.

Babs

Kebab, falafel sau hummus sunt rețete cu care nu poți da greș dacă vrei să încerci un altfel de fast food. La Babs, aromele orientale sunt la ele acasă, și îi vor provoca papilele gustative cu noi încercări… fericite! Prin delivery sau visavis de Universitate îi găsiți pe cei de la Babs, care sunt gata să vă ofere experiența unui fast food diferit.

Barbacoa

Burgeri de vită sau de pui, sandvișuri cubaneze, cartofi aurii și crocanți, sosuri delicioase… Ce vrei mai mult decât ceea ce poți găsi la Barbacoa, acolo unde fast food-ul este la el acasă, precum o artă pusă bine în farfurie. Pe cei de la Barbacoa îi găsești pe bvd. Carol 105B sau, normal, pe platformele de delivery din oraș.

Bucurie Pe Felie

La Bucurie Pe Felie ai parte de lucruri… la felie care îți vor aduce – ce altceva – Bucurie! Pizza la felie, din diverse sortimente sau sandwich-uri pita pockets delicioase, preparate cu ingrediente alese și muuultă bucurie, e așa cum se descrie echipa de acolo, iar noi nu putem decât să fim de acord cu ei. Așa că, dacă ești în căutarea bucuriei, e posibil să o găsești vizavi de Teatrul Național „Marin Sorescu” sau pe platforma Tazz By Emag.

Alte sugestii

Craiova, poveste cu și despre flori
Plajele de la malul Dunării, #MareaDeLângăNoi
Craiova cu miros de lavandă. Zeci de artizani ai lavandei au luat cu asalt centrul Băniei
„Doctorii” de monumente din Dolj
#GusturileVerii. Unde găsiți cele mai proaspete legume și fructe din Dolj