#FoarteCaldÎnCraiova. Unde găsești înghețatele care să-ți răcorească simțurile


Vara e în mijlocul acțiunii și deja termometrele au sărit serios de 30 de grade. Uneori, nu îți rămâne decât să iei o pauză și să te relaxezi la o înghețată rece și aromată. Am căutat pentru voi câteva locuri în care puteți scăpa de căldura de afară prin înghețate inedite, deosebite, artizanale, făcute din dragoste pentru acest desert.

Cofetăria Damarin

Preparată la cofetărie, înghețata de la Damarin are avantajul de a putea fi cumpărată la cutie destul de mare, deja ambalată, astfel că o poți duce acasă și o poți împărți cu cei dragi. Aromele sunt diverse, iar cei care prepară înghețata s-au gândit și la sortimente vegane, făcute după rețete ce îmbină exclusiv plante, astfel încât alegerile tale culinare sau anumite intoleranțe să nu fie o problemă.
Cofetăria Damarin

SCENA by Daiolla gelato

La SCENA înghețata se recomandă ca fiind redată după vechi rețete italienești, iar combinațiile pe care le poți servi chiar pe terasa localului sunt dintre cele mai deosebite. Fie că alegi un mix de înghețată înconjurată cu frișcă și fructe ori cu siropuri și nuci, papilele tale gustative nu vor fi dezamăgite. În plus, ai în fața ochilor Teatrul Național "Marin Sorescu" și superba stradă A.I. Cuza, așa că înghețata vine la pachet și cu o priveliște!
SCENA by Daiolla gelato

Bottega pane dolci

Încearcă înghețatele artizanale de la Bottega pane dolci într-una dintre cele două locații situate ultracentral, dintre care una în Centrul Istoric al Craiovei. Varii sortimente, inclusiv cele vegane, îți stau la dispoziție pentru desfătare și răcorire, chiar în inima orașului și a distracției.
Bottega pane dolci

Bubi's Ice Rolls

Înghețata thailandeză care e preparată chiar în fața ta, pe discuri înghețate, cu orice aromă și cu orice ingredient dorești. Îi găsești în Electroputere Mall, în zona de food, iar dacă ai un eveniment în viață pe care ți-l dorești mai deosebit, trebuie să știi că îl poți "condimenta" cu prezența celor de la Bubi, care vor prepara înghețată pentru invitați chiar în fața lor. Un spectacol magic cu unul dintre cele mai iubite deserturi!
Bubi's ice rolls

Simțuri by Bella's Bakery

Locația cochetă situată în cartierul Brazda lui Novac e încă o alegere perfectă pentru gurmanzii înghețatei și ai sorbet-ului. Bonus, dacă vrei și înghețată, și cafea, poți opta pentru un Ice cream chocolate frappe, numai bun să te energizeze și să te răcorească în același timp!
Simțuri by Bella's Bakery

Fiți pe fază, la următorul episod ne răcorim cu altceva!

Foto: facebook.com/bottegapanedolci, /simturibybellasbakeryromania, /daiollagelato, /InghetataThailandeza, /cofetariadamarin

Alte sugestii

Destinații de vis de pe Aeroportul Internațional Craiova
#CraiovaVibrează. IntenCity, primul festival de amploare organizat pe Stadionul „Oblemenco”, în august
Vacanță cu activități pentru cei mici
De la bucate, la dansuri și costume. Săptămâna tradițiilor, în Dolj
#Donează. CJ Dolj susține donarea de sânge, de Ziua Mondială a Donatorului