Toamnă pe toate gusturile la Polivalenta craioveană


Pentru că evenimentele bune se remarcă din timp, nu puteam să nu luăm în calcul toamna aceasta și showurile de anvergură care vor avea loc în această perioadă. Locația: Sala Polivalentă din Craiova. Și încă mai sunt bilete. Să începem!

Bordea & Micutzu – Partidul Comedianților Români

Stand-up comedy-ul este un soi de distracție ce a luat o anvergură din ce în ce mai mare în ultimii ani în România, iar Craiova nu face excepție. Turneul de față, ce-i are cap de afiș pe Bordea și Micutzu, ajunge la Craiova pe 7 noiembrie, iar cei doi nu vor fi singuri. Alături de ei, George Adrian, Luiza Ioana și Radu Bucălae. Bineînțeles că nicio glumă bună nu va rămâne nepedepsită.

Vezi pagina evenimentului - Bordea & Micutzu – Partidul Comedianților Români

Andra – Tradițional

Un spectacol-eveniment susținut de Andra, care deja și-a făcut un obicei să vină din ce în ce mai des la Craiova. Un motiv de bucurie este și acest turneu național, cu popas la Craiova, pe 16 noiembrie, mai ales pentru iubitorii folclorului românesc, pe care solista îl va parcurge în întregul său, trecând prin moștenirile muzicale ale tuturor regiunilor istorice ale țării. Alături de ea va fi ochestra Fraților Advahov, dar și invitați speciali. Fiți pe fază!

Vezi pagina evenimentului - Andra – Tradițional

Lara Fabian – Pop Opera

Poate cel mai așteptat concert al ultimilor ani, având în vedere că artista ar mai fi trebuit să ajungă la Craiova, este cel al superdivei Lara Fabian. Vocea inegalabilă, care a făcut istorie cu hituri precum „Je Suis Malade”, „Je T’Aime” sau „I Will Love Again”, va ajunge în Bănie pe 17 noiembrie, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Internațional „Elena Teodorini”, organizat de Opera Română Craiova. Invitatul special al artistei va fi tenorul Bogdan Mihai.

Vezi pagina evenimentului - Lara Fabian – Pop Opera

Smiley - Omul

Smiley revine și el la Craiova, încheind seria marilor concerte de la Sala Polivalentă. Artistul aduce pentru publicul craiovean un spectacol-concept, grandios, în stilul care l-a consacrat deja. Este cel mai mare turneu susținut de un artist român: 15 orașe adunate în mai bine de 45 de ore de muzică live, peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori și invitați surpriză. Toate acestea, pe 25 noiembrie.

Vezi pagina evenimentului - Smiley - Omul

Până în noiembrie, fiți pe fază pentru concertul 5GANG, dar și pentru încântarea copiilor de pretutindeni, Gașca Zurli, ambele la Polivalentă în luna octombrie!

Vezi pagina evenimentului - concert 5GANG
Vezi pagina evenimentului - Gașca Zurli în jurul lumii!

Alte sugestii

Destinații de vis de pe Aeroportul Internațional Craiova
#CraiovaVibrează. IntenCity, primul festival de amploare organizat pe Stadionul „Oblemenco”, în august
Vacanță cu activități pentru cei mici
De la bucate, la dansuri și costume. Săptămâna tradițiilor, în Dolj
#Donează. CJ Dolj susține donarea de sânge, de Ziua Mondială a Donatorului