#CraiovaVibrează. IntenCity, primul festival de amploare organizat pe Stadionul „Oblemenco”, în august


Craiova intră în rândul orașelor care găzduiesc festivaluri mari, odată cu anunțarea IntenCity, un maraton de 3 zile de distracție, cu muzică house, latino și a anilor ’80 și ’90. Festivalul se anunță unul care va aduce mii de turiști în Craiova, ei având astfel ocazia să anime orașul, dar și județul, care vor fi vizitate, cu siguranță, în cele trei zile de festival, între 26 și 28 august 2022.

Opera Română Craiova, organizatorul evenimentului, și-a propus să dedice acest concept unei varietăți de genuri și influențe muzicale, iar zona adiacentă Stadionului „Ion Oblemenco” va fi însuflețită de evenimente și activități menite să îi angreneze și mai mult în distracție pe participații la festival, pe parcursul ultimului weekend al verii anului 2022.

Organizatorii au anunțat deja primii headlineri, o parte dintre ei fiind la modă și acum, la zeci de ani de la lansare. Zucchero, cunoscut pentru „Senza Una Donna” sau „Baila”, Thomas Anders de la Modern Talking, italienii de la Ricchi e Poveri, East 17, Nana, C-Block, Clean Bandit, Jason Derulo sau Mahmut Orhan sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena de pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

Abonamentele pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe http://www.bilete.ro, cu 50% reducere, până pe 4 iulie, în limita a 10.000 de abonamente. Toate detaliile pot fi găsite pe site-ul de specialitate. 
www.bilete.ro/intencity-festival/

Având în vedere că totul se va desfășura la finalul verii, turiștii cu siguranță se vor bucura de Craiova, de județul Dolj și de tot ceea ce au ele de oferit. Pe Discover Dolj, atât pe site, cât și pe aplicația pe care o puteți descărca din Google Play și App Store, aveți la dispoziție toate informațiile legate de restaurante, baruri, cluburi, hoteluri, mijloace de transport și multe altele, cât și notificări push pentru locațiile și evenimentele preferate.

Ce nu trebuie să ratați? Suntem pregătiți și cu asta. Mai jos aveți linkurile către cele mai importante obiective turistice din Dolj, dar și din Craiova.
Obiective turistice de neratat în județul Dolj Obiective turistice din Craiova

Nu uitați să folosiți hashtagul #discoverdolj în fotografiile voastre, astfel încât să le arătăm tuturor frumusețile județului. 😊 

Ne vedem la IntenCity, da? 

Alte sugestii

#PoveștileZidurilor. Cum să fii explorator urban în Craiova
#EuroVelo6. Frumusețile Doljului vor putea fi admirate de pe bicicletă
#UnireaPrincipatelorRomâne. O plimbare istorică printre busturile și monumentele din județ
Cum sărbătorim Ziua Culturii Naționale
#AventuriÎnAer. Începe 2023 cucerind cerul Doljului!