ALIS ÎN LUMEA PĂPUŞILOR

Eveniment pentru copii

Data și ora:
Gazdă:

Calea București 56, Craiova 200515, Romania

Despre

Duminică, 06 februarie 2022, ora 11:00
ALIS ÎN LUMEA PĂPUŞILOR
După o idee de Iulia Cârstea
Regia: Iulia Cârstea
Scenografia: Eustaţiu Gregorian
Muzica: Alexandru Iosub
Coregrafia: Anca Tudor
Versuri: Adriana Stamate
Distribuţia: Emanuel Popescu, Alis Ianoş, Oana Stancu, Daniel Mirea, Iulia Cârstea; voci: Iulia Cârstea, Costel Ionescu, Adriana Stamate
 
Reamintim că:
Accesul la spectacol este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:
- persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
- persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. (Hotărârea C.N.S.U. nr.112/07.12.2021 și Anexa la HCNSU nr. 112 din 07.12.2021).
 
Este permis accesul la spectacole copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, fără certificat verde. (HG. C.N.S.U. nr.73/23 septembrie 2021)
 
Copiii cu vârsta mai mică de 5 ani sunt exceptați de la purtarea măștii. (Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 25/7.I.2022)
- Este permisă participarea la spectacole cu purtarea măștii de protecție de tip medical cu 3 pliuri sau FFP2.
- Agenția de bilete se închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.
- Accesul în sală este permis chiar cu 45 de minute înainte de reprezentație, după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic.
- Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!
 
După ora începerii spectacolului, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.