Future Feature w. George Allen & Zero' (TM)


Data și ora:
Gazdă:

traian demetrescu 14, Craiova, Romania
Organizator:

Despre

George Allen (Jurj M. Alin) vede lumina zilei in 7 Aprilie 1983, Timisoara.
S-a indragostit iremediabil si neconditionat de muzica electronica inca din copilarie, in anii 90, cand a gasit in parc o caseta (DJ Hype - Drum`n`Bass selection #3). In 2005 primeste o propunere de a gazdui o emisiune de muzica electronica la un post de radio local ce emite in FM si astfel incepe sa puna muzica saptamanal si sa promoveze in FM producatori muzicali mai underground pana in 2009 cand postul isi schimba grila. Abia in Martie 2010 este invitat sa puna muzica intr-un club pentru prima oara si de atunci continua sa fie invitat la diferite petreceri/festivaluri/evenimente culturale in diferite locatii din TM si din tara (Electric Castle & Untold). In ziua de azi George Allen contribuie muzical la playlist-ul radio-ului nicecream . fm si iubeste sa intretina atmosfera cu un fusion intre Broken beat, Drum`n`Bass, Breakbeat, Future garage, UK Bass...si Nu Disco, French & UK House, Re-edits, Balearic, Chicago & Detroit House, Italo, Beats instrumental, Boom bap, Vaporwave, Future Funk, Retro Electro, Dub techno si Electronica. De asemenea este co-fondator al proiectului muzical CellestiAns.
https://www.facebook.com/GeorgeAllenOfficiel/
https://www.mixcloud.com/.../george-allen-guest-mix-for.../
https://www.mixcloud.com/.../george-allen-ravers-delight.../
Zero' este cunoscut pentru implicarea sa în Bass Request & Drums.ro . Dj-ul mixează drum and bass foarte bine, făcând dancefloor-ul să vibreze. Incepand cu luna Ianuarie 2019 se alatura familiei Bassdrive unde gazduieste alaturi de Mental Chemistry emisiunea Vital Habits Show. A avut onoarea de a urca pe scena alaturi de: LSB ,Logistics,Satl,Soul Intent,Amit, BTK, The Quemists, Chris SU, The Prototypes, John B, Serum, Total Science, Mark System, Alibi, Zero T,Rene LaVice, Jfb, Palotai, TREi, Dave Owen, Conrad Subs,Calculon, Brains, Eli Crust, Astronaut Kru, Yuffa&Hardcore, Dj Phoneme, Mighty Boogie, Badea Funk, Mental Chemistry, Elementrix si multi altii, in orase precum: Timisoara, Cluj, Brasov,Bucuresti, Arad, Satu-Mare, Baia Mare etc.
Cu 11 ani de experienta in spate, Zero prezinta interes pentru gusturile alese in selectia fiecarui set si a sound-ului vibrant, determinand caracterul fluent al mixurilor si individualitatea artistului.
https://www.facebook.com/ZeroBassRequest
https://www.mixcloud.com/ZeroBassRequest/