HAI CU BICICLETA!


Data și ora:
Gazdă:

Strada Brazda lui Novac 75B, Craiova, Romania
Organizator:

Despre

Street Delivery 2020 propune anul acesta RESOLUȚII ca temă de abordare, așa că evenimentul inițiativei Craiova Step U.P. vă prezintă o soluție alternativă de transport și are ca rezoluție un oraș prietenos mai degrabă cu omul decât cu mașina. 
Cu ocazia celei de-a treia participări în cadrul Street Delivery Craiova, vă invităm să ne reîntâlnim, să stăm de vorbă și să punem la probă cele trei inele de micromobilitate prin parcurgerea lor pe bicicletă, în felul acesta veți contribui direct la pașii necesari implementării unei rețele de piste de biciclete și spații publice conexe în Craiova, astfel rolul vostru devine unul activ, participativ în cadrul comunității. 
Actorii implicați suntem noi, toți cetățenii orașului Craiova, noi suntem oamenii pe care îi așteptam, nu există victime și salvatori cum nu există oameni cu probleme și oameni cu soluții, trebuie noi toți să coexistăm în comunitate, să conștientizăm că aparținem orașului și că acesta ne aparține. Avem nevoie de dialog și să ne identificăm din ce în ce mai mult împreună.
Află mai multe despre Proiectul celor Trei Inele de Micromobilitate și de Craiova Step U.P. - inițiativă civica prezentată și agreată de către Administrația Publică Locală - aici: https://www.facebook.com/CraiovaStepUP/posts/108611967629000
Program HAI CU BICICLETA!:
În acest weekend ne găsiți la Barcicleta (str. Brazda lui Novac nr. 75B) cu sau fără biciclete de la 9.00 la 21.00 să ne cunoaștem și să stăm de vorbă. 
Iar pentru cei care vor să pedaleze, organizăm trei ture urbane ghidate care să simuleze proiectul în curs de implementare:
sâmbătă - 10.00 : plecare pe inelul A / inelul centură (cu lungimea de 20 km)
 - 18.00 : plecare pe inelul B / inel conector (cu lungimea de 18 km)
duminică - 10.00 : plecare pe inelul C / inel central (cu lungimea de 8 km)
Echipament obligatoriu pentru participanții la tura ghidată:
- bicicletă
- cască
- apă
Copii pot să vină în tura ghidată doar însoțiți de adulți.
Vă așteptăm cu drag!