#JudețulMinunat. Păpădia Village, locul de basm din inima Doljului


De câțiva ani, am început să redescoperim locurile diferite, unice și cu un suflu nou, care ne transpun, parcă, într-un alt univers. Este și cazul unui nou concept care a luat naștere în județul Dolj, mai exact în comuna Perișor. Păpădia Village, așa cum îi spune numele, este pe atât de delicat cât este de superb, o gură de aer în peisajul local și categoric un loc unde evenimentele voastre și nu numai vor fi țesute cu firul superb al dragostei de natură.
Păpădia Village - facebook

Creat de oameni pentru oameni, așa cum spun cei ce l-au gândit, Păpădia Village este cu adevărat un loc de basm, aflat la doar 30 de kilometri de Craiova, iar echipa din spatele locației a reușit să reinventeze ideea multora de petrecere a timpului liber.

Așadar, de câteva săptămâni, avem în județ o adevărată locație-bijuterie care dispune de mâncare inedită, gătită cu dragoste din ingrediente locale, cazare într-un peisaj de vis, piscină și o atmosferă scoasă parcă dintr-o poveste. Iar când toate acestea sunt pline de oameni dragi și buni, nu are cum să iasă decât ceva extraordinar.

Deja cu câteva evenimente la activ, deja deschis pentru oricine vrea să-i treacă pragul, Păpădia Village va deveni, cu siguranță, în scurt timp, un loc în care cei care apreciază simplitatea, bunul gust și liniștea, dar mai ales originalitatea, se pot simți de milioane .

Avem nevoie de astfel de locuri ca de aer, de spații în care să evadăm și în care să reușim să ne simțim, chiar pentru câteva ore, în vacanță. Discover Dolj mereu încearcă să găsească acele locuri și să vi le recomande, astfel încât să știți și să spuneți mai departe că și la noi în județ se întâmplă lucruri cu adevărat originale și minunate.

Mergeți și voi la Păpădia Village și încercați aroma aceea a vieții simple, care curge, parcă, de la sine, nederanjată de forfota orașului aglomerat. Dacă știți locuri asemănătoare în județ, vă așteptăm să ne scrieți pe pagina de Facebook Discover Dolj, pentru a da mai departe informațiile despre cele mai frumoase locuri din Dolj.
www.papadiavillage.ro

Foto: facebook.com/papadiavillage, facebook.com/florinstefan.ro

Alte sugestii

Ediția a 26-a Zilelor Craiovei, plină de surprize. Vezi aici programul complet!
#UndevaLaPalilula. „Pedală în Bănie” pune în mișcare comunitatea din Dolj
#DoljuNBucate. Racii doljeni, vedetele unei parade gastronomice de excepție
#NoapteaEuropeanăAMuzeelor. Ce muzee și instituții putem vizita în seara de 13 mai
#MaiFrumos. Ce putem face în luna mai – de la cros la concerte și târguri