Evenimente #DeVăzut și #DeÎncercat în perioada aceasta, în Craiova


Primăvara e în floare, iar evenimentele au reînceput să fie organizate în Craiova, acum că viața a revenit oarecum la normal. Concerte, spectacole sau redeschideri, toate vă așteaptă să participați la ele și să redescoperiți socializarea, distracția și, de ce nu, râsul și bucuria. Am făcut o selecție a celor mai importante evenimente care vor avea loc în oraș în perioada următoare și vă invităm și pe voi să luați parte la ele.

Show de stand-up comedy Dan Badea, 12 aprilie, la Casa Studenților

Comediantul Dan Badea vine la Craiova cu show-ul intitulat „Tati” și promite spectatorilor o seară plină de râsete și bună dispoziție. Detalii despre categoriile de bilete, în linkul de mai jos.
Bilete - show de stand-up comedy Dan Badea

Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), 16 aprilie la Cult Music Club

Fostul chitarist al renumitelor trupe rock Whitesnake și Thin Lizzy vine să cânte pentru craioveni pe 16 aprilie la Cult Music Club. Concertul face parte din turneul european Viva La Rock, iar în deschiderea sa vor cânta clujenii Green Onions Experience. Biletele sunt puse în vânzare la locația concertului.
Eveniment Marco Mendoza - facebook

Ateliere de pictură la Casa de Cultură „Tradem”

Începând cu data de 4 aprilie, Casa de Cultură Traian Demetrescu a reluat atelierele de pictură pentru copii și adolescenți, la care pot participa cei cu vârsta minimă de 6 ani. Atelierele se desfășoară alternativ cu două grupe de vârstă, săptămânal, în zilele de luni și miercuri, între orele 16:00 și 18:00, și respectă structura anului școlar. Fiecare copil va participa la un singur atelier în fiecare săptămână. Taxa de participare este de 25 lei pe ședința de două ore și va fi achitată lunar, într-o singură tranșă.
Casa de Cultură Traian Demetrescu - facebook

Canaf & The Excentric Blues Band, 21 aprilie, Curtea Berarilor

Acorduri de blues și o voce inconfundabilă, cea a lui Canaf, vor răsuna joi, 21 aprilie, la Curtea Berarilor Craiova, care a început, din 14 aprilie, în fiecare joi, serile de Live la Curte. Biletele se pun în vânzare conform detaliilor de pe pagina de Facebook de la Curtea Berarilor, așa că fiți cu ochii acolo!
Curtea Berarilor - facebook

Seara Folk, 30 aprilie, Café Teatru Play

Generația Folk propune un concert la finele lunii aprilie, la Cafe Teatru Play, unde intrarea este liberă. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0722.217.866.
Seara Folk - eveniment facebook

Alte sugestii

Ediția a 26-a Zilelor Craiovei, plină de surprize. Vezi aici programul complet!
#UndevaLaPalilula. „Pedală în Bănie” pune în mișcare comunitatea din Dolj
#DoljuNBucate. Racii doljeni, vedetele unei parade gastronomice de excepție
#NoapteaEuropeanăAMuzeelor. Ce muzee și instituții putem vizita în seara de 13 mai
#MaiFrumos. Ce putem face în luna mai – de la cros la concerte și târguri