Libraria Cărturești Craiova

Libraria Cărturești Craiova


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Electroputere Parc Mall, Aripa nouă, Etaj 1, Calea București, nr. 80, Craiova, Romania

Despre

De 18 ani redefinim așteptările cititorilor cu privire la librării.
O vizită în oricare dintre spațiile Cărtureşti este o experienţă în sine. Un fel de cameră de zi a întregului oraș, Cărturești reușește să strângă în jurul său o mare familie de cititori. Crește și se transformă în jurul ei. Îi oferă spațiu de desfășurare, rafturi pline de cărți și obiecte care aduc zâmbete pe buze.

Creăm spații spectaculoase & prietenoase
Suntem de acord cu Stendhal când spune că frumusețea este promisiunea fericirii. Librăriile Cărturești sunt incluse în multe dintre topurile internaționale care selectează cele mai frumoase librării din Europa, iar Cărturești Carusel a fost numit recent cea mai instagramabilă libărie din lume.

Principala noastră realizare este aceea de a fi făcut cititul „cool” din nou.
Am pus la dispoziția cititorilor locuri cu adevărat prietenoase unde să se întâlnească, să discute, să construiască proiecte și nu în ultimul rând să citească. Astfel, în aproape două decenii de experienţă, Cărtureşti a devenit şi un fel de cool curator, adăugând rafturilor sale tot felul de obiecte care ne fac viaţa mai frumoasă: accesorii de lectură sau de ceai, decoraţiuni, obiecte de design, gadgeturi şi produse ingenioase. Aşa am ajuns o destinaţie preferată pentru alegerea unui cadou deştept.

Cărtureşti aparţine celor care şi l-au imaginat.
Alături de noi în acest exerciţiu continuu de imaginaţie sunt toţi cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba, discret, vieţi; în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalităţi. Clienții Cărturești sunt cel mai de încredere partener al nostru şi cel mai important comentator al planurilor şi al acţiunilor noastre. Dacă aveţi ceva să ne spuneţi, vă aşteptăm în librării, pe blog, pe pagina de Facebook sau la info@carturesti.net.

Alte sugestii

Librăria KARMA - Calafat

Librărie

Diverta Electroputere Parc

Librărie

Diverta Mercur Center

Librărie

Librăria Școlii

Librărie

Librăria Elena Farago

Librărie