Flux Arena

Flux Arena

Sport și agrement


Program

Deschis
Vezi programul

Address

STR. COMPLEXULUI 6A, Cârcea, Romania

Despre

Flux-Arena cea mai recenta si moderna Baza sportiva din Craiova. A luat fiinta in anul 2017 din dorinta de a oferi angajatilor Electro-Flux un loc ideal unde sa se poata relaxa.Este o baza pentru iubitorii de miscare ,buna dispozitie si servicii sportive de inalta calitate.

Prima etapa a lucrarii, constituita din doua terenuri de minifotbal a fost finalizata in primavara acestui an, urmand ca in cel mai scurt timp sa se finalizeze cea mai mare sala in care vor functiona 4 terenuri de tenis cu zgura naturala, toate dotate cu sisteme de incalzire, nocturna si vestiare proprii.

O noutate absoluta in materie de activitati sportive consta in realizarea a 2 terenuri de padbol. De asemenea, in incinta bazei vor fi realizate si doua terenuri de tenis de picior.

Suprafetele de joc de cea mai buna calitate se preteaza pentru organizarea comptetitiilor sportive adresate tuturor categoriilor de varsta.

Vizitatorii acestei baze sportive vor dispune si de alte facilitati, cum ar fi parcare proprie si cafenea.

Astfel, Flux –Arena va deveni un loc pe care va trebui neaparat sa il aveti in vedere atunci cand vine vorba de relaxare, miscare si distractie, un loc care incetul cu incetul are toate sansele sa devina o a doua familie pentru orice iubitor de sport.De ce? Pentru ca acesta constituie o raritate in peisajul craiovean.

Baza sportiva Flux-Arena pune in primul plan orientarea catre clienti si serviciile de calitate iar investitia facuta isi spune cuvantul.

Sanatatea pentru sport este un obiectiv pe care il vom sustine intotdeauna.

Photo Gallery

Padel

Padbol

Fotbal

Tenis de picior

Tenis de camp

Tenis de masa

Alte sugestii

ESCAPE FOR ALL

Sport și agrement

Craiova Board Gamers

Sport și agrement

Sintetic Extensiv

Sport și agrement

Teren de fotbal artificial Craiova

Sport și agrement

Baza sportivă Parcul Tineretului

Sport și agrement