Salad Box

Salad Box


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Craiova, Romania

Telefon

Despre

SaladBox s-a născut din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food. Am reușit cu succes să înlocuim preparatele congelate cu legume și fructe proaspete, oferind astfel salate, supe, deserturi și sucuri naturale de cea mai înaltă calitate. Povestea noastră a început în 20 aprilie 2012 și într-un timp foarte scurt, am devenit unul dintre cele mai puternice brand-uri clujene, astfel in 2014 am reușit cu succes să ajungem primul și cel mai mare lanț de fast food sănatos din România.
Misiunea noastră este de a crea cea mai sănătoasă mâncare pentru clienți, la prețuri accesibile. Totodată, dorim să aducem în magazinele noastre savoarea și gustul mâncării sănătoase, prin ingredientele proaspete folosite în prepararea produselor. Dincolo de produse sănătoase, ne propunem să promovăm un mod integru de a face afaceri, lucru care se regăsește în valorile noastre. Credem că succesul pe termen lung al unei firme este dat de valorile pe care aceasta este construită.
Valorile SaladBox sunt: integritate, fidelitate, claritate și transparență.
Integritatea implică o comunicare onestă, atât în interiorul firmei cât și față de clienți. O să fim cinstiți unii cu alții atunci când dăm feedback și vom încerca să rezolvăm problemele deschis și transparent. Fidelitatea implică angajamentul față de clienți și de angajați, de a aprecia și dezvolta relația cu aceștia pe termen lung. Claritatea implică o comunicare deschisă atât cu angajații cât și cu clienții. Dorim să definim cât mai clar sarcinile pentru fiecare poziție în firmă, iar clienților o să le prezentăm clar și onest oferta noastră. Transparența se realizează prin metoda de operare și prin structura locațiilor noastre, îndeosebi a celor de tip insulă.
Cel mai important lucru pentru noi sunt clienții, iar de aceea le oferim acestora posibilitatea de a personaliza salatele cu diferite ingrediente și dressing-uri, după bunul lor plac.
Mai multe detalii despre produsele noastre găsiți în categoria meniu de pe site http://saladbox.ro/

Photo Gallery

Alte sugestii

The Bros’

Fast-Food

Fuga in bucatarie

Fast-Food

DINO Craiova

Fast-Food / Restaurant - Craiova

Fast Food Complex Turist Beharca

Fast-Food

Carnivore

Fast-Food