● Outfitul șearpelui ● Regia Andrea Gavriliu - LIVE Online


Dates and Hours:
Host:

Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

About

★ Streaming LIVE online din sala Studio a Teatrului Național „Marin Sorescu”★ https://tncms.ro/live
●●●●VIDEOFONIA - videoexperiente teatrale●●●●
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
OUTFITUL ȘEARPELUI
Concept, regie artistică, coregrafie: Andrea Gavriliu
după poezii de Marius Aldea
Scenografia: Lia Dogaru
Muzica: Mihai Dobre
Cu Alex Calangiu, Cepoi Stefan, George Albert Costea, Cătălin-Mihai Miculeasa, Claudiu Mihail, Vlad Udrescu
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
<<„Outfitul șearpelui” este un spectacol „poeticoregrafic” bazat pe versurile lui Marius Aldea, versuri care iau pulsul vremurilor noastre, a felurilor prin care individul își caută utilitatea în lumea constrânsă de presiunile caracteristice fiecărei vârste. Spectacolul prezintă o cronologie a vieții unui bărbat capabil să-și amintească de felul în care gândea în copilărie, o (ne)asumare a condiției sale de adult (i)responsabil, o perpetuă căutare a echilibrului inexistent. Toate aceste frământări sunt expuse privitorului într-o manieră plastică, dinamică, autoironică, în care corpul actorilor redă ceea ce cuvintele pot comunica numai până la un punct.
„Hai să-i spunem pe nume: somnul are marele merit că te duce de pe lume.” consider că ar fi motto-ul spectacolului. În ciuda tonului fatalist, se va descoperi o mare dragoste de viață prin felul în care corpul se supune ritmului și impulsurilor sale organice. Acest corp nu se poate conecta în mod direct la alte corpuri, dar se poate reconecta la el însuși prin trecutul său firav, prin prezentul său angoasant, prin viitorul inevitabil. Șase corpuri cu șase „piei” – aceeași persoană.>> Andrea Gavriliu

**Spectacol recomandat publicului peste 14 ani.

● Prețul biletelor este 25 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 24 lei pe platforma online.

📞 Contact Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677

Fiecare bilet contine un cod unic necesar pentru accesarea transmisiunii live pe  www.tncms.ro/LIVE