● Unde mi-e sufletul? ● Grădina TNC


Dates and Hours:
Host:

Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

About

Stagiunea estivală în Grădina TNC
𝐔𝐧𝐝𝐞 𝐦𝐢-𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥?
după texte de Marin Sorescu
Când o femeie nevinovată rămâne fără suflet, un anchetator îi răscolește trecutul pentru a-l găsi pe cel care i-a furat sufletul. Acesta găsește cinci suspecți pe care îi închide într-o cameră de identificare, unde sunt interogați.
Personajele, încercând să deslușească acest mister, descoperă o tragedie care îi va schimba pentru totdeauna.
Urmărim o poveste poetică cu tentă polițistă în care un suflet pierdut, rătăcit în existența sa, se confruntă cu moartea.
Scenariul dramatic este construit dintr-un conglomerat de poezii pe care Marin Sorescu le-a scris de-a lungul carierei sale.
Spectacolul are un caracter comic și dinamic, dar și filosofic, reprezentativ scrierilor lui Marin Sorescu prin care se dezbat aspecte ale relației dificile dintre om și moarte.

𝕌𝕟𝕕𝕖 𝕞𝕚-𝕖 𝕤𝕦𝕗𝕝𝕖𝕥𝕦𝕝?
După texte de Marin Sorescu
Regie: Norbert Boda
Scenografie: Ana Ruxandra Manole
Video mapping si proiecții video: Dana Roxana Petre
Coloană sonoră: Radu Dogaru
Asistent regie: Cristina Albișoru
Cu: Alina Mangra, Marian Politic, Angel Rababoc, Corina Druc, Dragoș Măceșanu, Nicolae Vicol, Ștefan Cepoi

Norbert Boda montează pentru prima dată la Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, proiectul său fiind desemnat câștigatorul celei de-a X-a ediții a Concursului de proiecte pentru tineri regizori și scenografi români organizat de Teatrul Național ”Marin Sorescu” in anul 2019.
Norbert Boda a semnat regia spectacolelor “Singurătatea Pietrelor” după Flavius Lucăcel la unteatru, București, “Hai că nu e Cernobîl” de Norbert Boda la Teatrul Municipal Baia Mare, “O Viață Normală” de Norbert Boda, la Facultatea de Teatru și Film din Cluj-Napoca, “Suicidal” după texte de Luigi Pirandello, la Teatrul Municipal Baia Mare, “Banda” de Stephen Belber, spectacol găzduit de #Reactor de creație și experiment din Cluj-Napoca, producție Țais, “Fata din Mașinărie” de Stef Smith, la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, "Avioane de hârtie" după Elise Wilk, la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca, produs de Bucharest Fringe.
La Gala HOP 2019 a obținut Premiul pentru cel mai bun actor.

Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta de peste 14 ani.
Prețul biletelor este 45 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online.
Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677.
Programul agenției:
20 august - 11:00 - 17:00
21, 22 august - 13:00 - 19:00
23 august - 11:00 - 17:00
24, 25 august - 14:00 - 21:00
26, 27 august - 11:00 - 17:00
Gradina TNC este situată între Teatrul Național „Marin Sorescu” și Universitatea din Craiova