● Unde mi-e sufletul?● regia Norbert Boda


Dates and Hours:
Host:

Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

About

𝐔𝐧𝐝𝐞 𝐦𝐢-𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥?
după texte de Marin Sorescu
Când o femeie nevinovată rămâne fără suflet, un anchetator îi răscolește trecutul pentru a-l găsi pe cel care i-a furat sufletul. Acesta găsește cinci suspecți pe care îi închide într-o cameră de identificare, unde sunt interogați. Personajele, încercând să deslușească acest mister, descoperă o tragedie care îi va schimba pentru totdeauna. Urmărim o poveste poetică cu tentă polițistă în care un suflet pierdut, rătăcit în existența sa, se confruntă cu moartea.
Scenariul dramatic este construit dintr-un conglomerat de poezii pe care Marin Sorescu le-a scris de-a lungul carierei sale. Spectacolul are un caracter comic și dinamic, dar și filosofic, reprezentativ scrierilor lui Marin Sorescu prin care se dezbat aspecte ale relației dificile dintre om și moarte.
Norbert Boda montează pentru prima dată la Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, proiectul său fiind desemnat câștigatorul celei de-a X-a ediții a Concursului de proiecte pentru tineri regizori și scenografi români organizat de Teatrul Național ”Marin Sorescu” in anul 2019.
𝕌𝕟𝕕𝕖 𝕞𝕚-𝕖 𝕤𝕦𝕗𝕝𝕖𝕥𝕦𝕝?
După texte de Marin Sorescu
Regie: Norbert Boda
Scenografie: Ana Ruxandra Manole
Video mapping si proiecții video: Dana Roxana Petre
Coloana sonoră: Radu Dogaru
Asistent regie: Cristina Albișoru
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Alina Mangra / Marian Politic / Angel Rababoc / Corina Druc / Dragoș Măceșanu / Nicolae Vicol / Ștefan Cepoi
———————
De-a lungul timpului, Norbert Boda semnează regia spectacolelor:
“Singurătatea Pietrelor” după Flavius Lucăcel la Unteatru, București, “Hai că nu e Cernobîl” de Norbert Boda la Teatrul Municipal Baia Mare, “O Viață Normală” de Norbert Boda, la Facultatea de Teatru și Film din Cluj-Napoca, “Suicidal” după texte de Luigi Pirandello, la Teatrul Municipal Baia Mare, “Banda” de Stephen Belber, spectacol găzduit de #Reactor de creație și experiment din Cluj-Napoca, producție Țais, “Fata din Mașinărie” de Stef Smith, la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, Avioane de Hârtie după Elise Wilk, la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca, produs de Bucharest Fringe
Premii:
Cel mai bun actor - Gala HOP 2019

———————

Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta de peste 14 ani.
Prețul biletelor este 45; 35; 25 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 44; 34; 24 lei pe platforma online. https://ebilet.tncms.ro/ebilet
Deoarece situația se poate modifica zilnic, pentru a evita neplacerile cauzate de anularea spectacolelor si returnarea contravalorii biletelor, vă recomandăm să achiziționați biletele astfel:
Online pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet In cazul anulării reprezentației veți fi informați prin e-mail, iar contravaloarea biletelor va fi returnată automat.
Rezervare la numarul de telefon 0251413677 (Agenția teatrală). Biletele pot fi ridicate în ziua reprezentației
Contact Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677
TEATRUL NAȚIONAL „MARIN SORESCU” CRAIOVA
https://tncms.ro
https://www.facebook.com/tncms.oficial
https://www.instagram.com/teatrul_national_craiova