Constelații, regia Radu Iacoban

Constelații, regia Radu Iacoban


Location:

Calea București 56, Craiova 200515, Romania
Dates and Hours:

About

“Constelații”, de Nick Payne, cu Ana Ularu și Radu Iacoban, regia
Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan. Din echipă:
Video: Tudor Prodan, Light design: Bogdan Gheorghiu
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!
Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului „Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.
Preț bilet: 30 lei/pers.
<<“Constelații” are marea calitate de a sparge bariere. De a emoționa fără a fi lacrimogen, de a amuza fără a arata cu degetul. Avem un cuplu în toate variantele lui de eroare – un cuvânt greșit, o atitudine prea rece sau prea explozivă, nepăsare, infidelitate.
Dar, spre deosebire de eșecurile din viață, cele de pe scenă se desfășoară în multivers, iar în realitățile lor diferite cei doi primesc mereu altă șansă.
Un el și o ea se întâlnesc. Mințile, corpurile, sentimentele lor converg, se complementează, se îmbină, se resping și, cel mai important, coexistă în timpuri și spații diferite simultan.
Textul lui Nick Payne este o partitură excelentă pentru actori și o provocare continuă pentru spectatori.>> Radu Iacoban, regizor
Spectacolul face parte din Stagiunea Colibri. ACTul 6. La Craiova, a mai fost prezentat tot pe scena Teatrului Colibri, în anul 2018