Doux Eclair

Doux Eclair

Confectionery / Ice cream


Schedule

Closed
See schedule

Address

Calea București 80, Craiova 200440, Romania

About

Este o poveste dulce, sofisticata, ce aduce bucurie cu fiecare inghititura.
Totul a inceput de la faptul ca ne plac eclerurile. Insa, ne-am dorit mai mult decat aroma clasica de vanilie sau cacao. Asa ca am inceput sa cautam detalii despre cum am putea obtine ceva diferit.
O vizita pe meleagurile frantuzesti ne-a convins ca eclerul este mai mult decat un simplu desert. Este o poveste dulce, sofisticata, ce aduce bucurie cu fiecare inghtitura.
Si astfel am decis sa infiintam patiseria Doux Eclair. Denumirea companiei noastre face trimitere la originea frantuzeasca a eclerurilor, fiind formata din doua cuvinte: Doux (dulce) si Eclair (ecler).
Cand vine vorba de torturile sau eclerurile noastre, cofetarii si patiserii Doux Eclair mizeaza pe eleganta, culori bine asortate si detalii care sa scoata din tipare produsele, conferindu-le o usoara doza de nonconformism.
Totodata, rafinamentul produselor este dat de dorinta de a satisface cele mai pretentioase gusturi. Ne adresam unei game de clienti interesati de torturi si ecleruri de calitate, ce reusesc sa le incante papilele gustative.
Incearca Doux Eclair !
Pentru evenimente si informatii suplimentare va asteptam la numarul de telefon 0736.009.002.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Osso Raw Vegan

Confectionery / Ice cream

RawLala Raw Vegan Craiova

Confectionery / Ice cream

Ponton Gelato

Confectionery / Ice cream

Cake Store

Confectionery / Ice cream

Moft Sweets & Design

Confectionery / Ice cream