I Love Cakes

I Love Cakes

Confectionery / Ice cream


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada Olteț 9, Craiova 200395, Romania

About

Cum a inceput?
O banala incercare de a pregati ceva dulce persoanelor dragi.
Dupa cateva incercari si dorinta de a gasi reteta si structura perfecta, dupa zeci de carti citite si alte zeci de intrebari adresate, dupa cateva cursuri de cofetarie si cake design pe meleaguri straine, am reusit!!! CUPCAKE-ul nostru: blat umed si delicat, umpluturi diverse si o crema de mascarpone duuulce, fina si delicioasa.
Pe langa CUPCAKES, va propunem ECLERURI, TORTURI, MACARONS si multe alte deserturi minunate, atent selectionate pentru a satisface gusturile cele mai rafinate.
Ingredientele folosite pentru produsele noastre sunt de cea mai buna calitate. Nu folosim conservati, indulcitori sau arome artificiale. Pare un cliseu, insa aceste lucruri trebuie mentionate, tinand cont ca multe “ingrediente minune” pot dauna organismului nostru. Ingredientele de cea mai buna calitate fac diferenta! De aceea, in produsele noastre veti putea recunoaste aroma inconfundabila a pastailor de vanilie bourbon, gustul puternic dar delicat al ciocolatei veritabile si parfumul minunatelor lamai organice. Astfel putem garanta un gust unic, neartificial si absolut recomandat pentru cei mici.
Toate aceste minunatii pot fi imbinate cu o tema anume, creand un bufet de dulciuri unic si personalizat, pentru a schimba intr-un mod fabulos nunta sau petrecerea Dvs. De asemenea, pot fi comandate pentru simpla placere de a gusta un CUPCAKE special, dupa o reteta proprie , de inspiratie englezeasca sau niste biscuiti aromati si decorati dupa bunul plac. Dvs. dati frau liber dorintelor, iar noi dam frau liber creatiei.
De asemenea, va propunem candy bar-uri unice pentru evenimentele importante din viata voastra, torturi atent decorate pentru nunti si botezuri, atat in Craiova, cat si in imprejurimi. Daca doriti sa aflati mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Photo Gallery

Similar Suggestions

Osso Raw Vegan

Confectionery / Ice cream

RawLala Raw Vegan Craiova

Confectionery / Ice cream

Ponton Gelato

Confectionery / Ice cream

Cake Store

Confectionery / Ice cream

Moft Sweets & Design

Confectionery / Ice cream