Urban Oasis - Spa & Wellness

Urban Oasis - Spa & Wellness


Schedule

Open
See schedule

Address

Calea București, nr. 1, Craiova

About

Vă așteptăm cu drag într-un spațiu edenic, departe de stresul cotidian, cu servicii de masaje terapeutice și de relaxare, terapii corporale și faciale, iar facilitățile noastre sunt menite să vă încânte simțurile și să vă redea starea de bine.

Serviciile Urban Oasis SPA & Wellness sunt disponibile atât oaspeților cazați în hotelul nostru - Ramada Plaza by Wyndham Craiova, cât și publicului larg.

FACILITĂȚI

·        Piscină interioară 
 
Este dotată cu cascadă și sistem de înot contra curentului. Are o temperatură optimă fiind mereu disponibilă pentru o sesiune de înot indiferent de anotimp.

·        Saună umedă  
 
Poate ajuta la reducerea stresului fizic și mental, îmbunătățește circulația, ajută la reducerea durerii și a inflației, de asemenea ajută la îmbunătățirea calității somnului și reducerea tulburărilor de somn. 
 
·        Saună uscată 
 
Este asociată cu diverse beneficii pentru sănătate, printre care se numără reducerea riscului de boli, cum ar fi hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare și bolile neurocognitive, acelerează metabolismul. 
 
·        Duș emoțional 
 
Reprezintă o împletire de senzaţii, combinând jeturile de apă caldă cu cele de apă rece, tipuri de lumini, sunete, arome, creând o stare de armonie perfectă. 
Acest tip de duş are un puternic efect antistres, răsfață simțurile și vă oferă cele mai relaxante momente.  
 
·        Fântână de gheață 
 
Are rolul de a răcori și revigora organismul, perfectă pentru a fi folosită la ieșirea din saună. Bucățile fine de gheaţă ajută la îmbunătățirea circulației sangvine, întărirea sistemului imunitar, reducerea inflamațiilor și la recuperarea musculară.
 
·        Servicii de masaj și terapii corporale și faciale 
 
Masajul scade nivelul de cortizol din organism, permițându-i acestuia să intre într-o stare de recuperare şi declanșând un sentiment durabil de relaxare şi o stare de bine.
 
Pe lângă o gamă variată de masaje, oferim și terapii corporale și faciale folosind aparatură modernă și performantă. Personalul format dintr-o echipă de  kinetoterapeuți cu experiență, vă va oferi consultanță, servicii personalizate și tratamente adecvate. 

·        Zona de fitness
 
Sportul contribuie întotdeauna la îmbunătăţirea stării de spirit, iar zona noastră de fitness echipată cu aparatură perfomantă te va ajuta să îţi recapeţi echilibrul şi tonusul.
 

Clienţii centrului Spa beneficiază de: parcare gratuită, acces Wi-Fi, un prosop sau un halat de baie, papuci, vestiar  și teresă, unde pot savura preparatele noastre delicioase

Program zilnic: 07.00 – 21.45

Similar Suggestions