Arts & Chill @Biergarten


Data și ora:
Gazdă:

Strada Frații Buzești 18, Craiova 200381, Romania
Organizator:

Despre

Street Delivery Craiova mută zona de chill la Biergarten pe terasă!!!
Îți dăm întâlnire la cafea, bere și alte licori, iar dacă ți se face foame, băieții de la Mit Mit îți pregătesc ceva bun de mâncare.
Prietenii noștri de la Biergarten s-au asigurat că nu lipsește nici muzica bună. Au pregătit un super Live DJ set cu Andrei Adrian & Ronald.
Am adăugat și două expoziții pe care abia așteptăm să le vedeți. 
Cei doi artiști care își vor expune lucrările propun evoluția prin artă ca o #ReSoluție pentru oraș, iar noi vă invităm să le descoperiți viziunea.
Cosmin Stoian – Artscape, expoziție de fotografie
Proiectul a pornit de la ideea de implicare în problemele orașului , începută de Street Delivery 2020 #ReSoluții. Toți ne dorim un oraș care evoluează, un oraș cool, plin de oameni frumoși, însă schimbările se întâmplă doar atunci când există participare activă , idei noi și ceva muncă. De aceea, rezoluția mea pentru oraș este evoluția prin artă . 
Expozitia foto Artscapes este una formată din peisaje artistice care exprimă libertate, și vrea să ajungă în fața cât mai multor privitori. Proiectul debutează la Street Delivery, însă îmi doresc ca expoziția să continue și în stradă după încheierea evenimentului, prin proiectarea fotografiilor pe panouri publicitare electronice care lunar să expună lucrările unui alt fotograf. În felul acesta, noi fotografii putem să contribuim la ceea ce numim educație prin artă.
Daria Frunză – Cule, expoziție de desen
Traseul culelor a pornit din locul meu natal, Măldărești, unde am pictat pentru prima oară, în ulei, culele Duca și Greceanu. Pasionată de patrimoniu și implicată în sprijinirea acestuia, am început să mă documentez despre cule, monumente fortificate a căror arhitectură militară servea apărării împotriva invaziilor turcești, și să pornesc în căutarea lor, prin Oltenia. Peisajele lăsate pradă neputinței omenești erau îngrijorătoare, uscate de soare și de timp, în voia sorții. Dacă așteptarea ca la destinație să găsesc un muzeu etnografic a fost mică, realitatea a arătat nu doar că aceste monumente nu sunt incluse într-un traseu muzeal, ci mai rău, că abia mai există. 
Din cele 22 de cule pictate, în expoziția din cadrul Street Delivery Craiova sunt prezentate 13 lucrări care vorbesc de la sine, făcând un apel la cât de importantă ar trebui să fie dorința de implicare pentru sprijinirea patrimoniului.
Așadar, după ce ai făcut turul evenimentelor Street Delivery, hai pe terasă la Biergarten să povestim la un pahar de ce-vrei-tu despre artă și implicare.
*** De asemenea, vă invităm să fiți responsabili și vă rugăm să respectați măsurile impuse în contextul pandemiei. Mulțumiri. ***