Descoperă Poveștile Eroilor - Lansarea cărții 'Eroii mei’, la Coffee Story Craiova!

Descoperă Poveștile Eroilor - Lansarea cărții 'Eroii mei’, la Coffee Story Craiova!


Gazdă:


Strada Lipscani 40, Craiova 200731, Romania

Data și ora:

Despre

Eveniment special de lansare a cărții "Eroii mei", scrisă de talentatul autor Viorel Ilișoi!
Ne bucurăm să fim gazda acestui eveniment, în atmosfera primitoare a prăjitoriei noastre de cafea, Coffee Story Craiova.
Pe 10 iunie, la ora 17:00, te invităm să te alături nouă într-o seară dedicată poveștilor captivante și eroilor inspiraționali. Cartea "Eroii mei" este un omagiu adus celor care au influențat viața autorului într-un mod semnificativ și au avut un impact profund asupra perspectivelor sale.
Viorel Ilișoi va fi prezent pentru a vorbi despre inspirația din spatele cărții și va împărtăși cu noi momente speciale și experiențe din procesul de scriere. Va fi o oportunitate unică de a-l întâlni pe autor în persoană și de a discuta cu el despre lucrarea sa.
În timpul evenimentului, veți avea ocazia să savurați și o cafea de specialitate proaspăt prăjită. Atmosfera relaxantă și aromată a prăjitoriei noastre va completa perfect această seară de lansare memorabilă.
Așadar, pregătește-te să fii parte dintr-o seară plină de inspirație, povestiri captivante și bucurie în cadrul lansării cărții "Eroii mei" de Viorel Ilișoi.
Te așteptăm cu brațele deschise pe 10 iunie, la ora 17:00, la Coffee Story Craiova, pe Lipscani 40! #LansareCarte #EroiiMei #CoffeeStoryCraiova