Directia 5- La Apus @Craiova


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Știrbei Vodă 32, Craiova, Romania
Organizator:

Despre

Directia 5 aduce la Craiova baladele tale de dragoste preferate. Vino sa le asculti intr-o atmosfera aparte, La Apus, alaturi de cei dragi. Trupa care stie cel mai bine sa ne cante povestile de dragoste vine in orasul tau.

Spectacolul va avea loc pe ESPLANADA SALII POLIVALENTE CRAIOVA.

Spatiul va fi special amenajat pentru a putea sustine spectacolul in conformitate cu noile masuri pentru desfasurarea evenimentelor, insa fara a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fara griji, in care sa va simtiti in siguranta si sa va distrati alaturi de cei dragi - ca in vremurile bune.

Cu 24h inainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat - pe adresa de e-mail precizata la achizitionarea biletelor - cu privire la modalitatea in care se face accesul si masurile exacte pe care le-am luat in calitate de organizatori - printre care se numara termoscanarea, dezinfectarea spatiilor, asigurarea de dezinfectant pentru maini la acces si in incinta evenimentului.

Va asiguram ca vom lua toate masurile necesare pentru a organiza acest eveniment în conditii de siguranta si cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii si un spectacol de calitate.

Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe pagina de facebook Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com.

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandam prezentarea acestora in format digital.

Punem la dispozitie 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.