Dublu Click.- lansare album " Momente "


Data și ora:
Gazdă:

Centru, Craiova, Romania
Organizator:

Despre

Continua turneul de promovare a albumului Momente by Dublu Click
Dupa Bucuresti, Cluj, Timișoara, Zalau, Brasov, Sibiu ,Alba Iulia, ajungem și la Craiova!!!
Pentru cine nu cunoaște povestea Dublu Click va putem spune ca trupa abordează un fresh pop-rock cu compoziții proprii pline de energie!
In componență se regăsesc doi membri născuți în Italia și doi muzicieni din Alba Iulia. Numele trupei s-a născut prin faptul că Tarocco Alex și Ilaria Sardiello din Verona s-au întâlnit cu Cristi Popovici și Andrei Susa din Alba Iulia și după prima repetiție s-a declanșat un Dublu Click

ce scrie presa despre noi:
-Dublu Click cu impact... recitalul trupei fiind unul cât se poate de apreciat de publicul prezent! (www.pressalert.ro)
-Dublu Click se remarcă prin creativitate și originalitate, datorită compozițiilor proprii. ( www.Alba 24.ro )
-Dublu Click a reprezentat o adevarata sarbatoare pentru melomanii locali ( www.Ziarelive.ro )
Primul album al trupei poartă numele de „Momente” și a fost înregistrat la studio Liveset Studio din Cluj Napoca „Albumul conține opt piese iar textele abordate descriu experiențele de viață personale.
Albumul a fost lansat in direct la TVR1 pe data de 4 februarie 2022


alături de Dublu Click va urca pe scena și trupa Risk Of Contamination din Craiova. Deși este o trupă relativ tânără, R.O.C este un nume tot mai prezent pe scena locală de rock. Aceasta este o trupa care a luat nastere in martie 2021 in Craiova pentru realizarea unui concert pentru mama primului lor tobar. Ulterior trupa s-a inchegat si au devenit un pic mai seriosi si de la o trupa de cover-uri au inceput realizarea primului lor album. Pana acum ne-au delectat cu primele lor 2 piese scoase: Mama Lui de Drog si Keep That Fire, acestea fiind produse de catre Gelu Ionescu, claparul trupei Vama, ultima ajungand sa fie difuzata pe RadioSud Craiova 97.4FM. Daca vreti sa le degustati creatia, ii puteti gasi pe YouTube, Spotify, Deezer, Shazam, AppleMusic, Amazon, etc.