Cartile prind viata in inimile copiilor – atelier copii 4-6 ani

Cartile prind viata in inimile copiilor – atelier copii 4-6 ani

Eveniment pentru copii

Gazdă:


Strada Bibescu 58, Craiova 200377, Romania

Data și ora:

Despre

Cartile prind viata in inimile copiilor – atelier copii 4-6 ani
Pornim de la o poveste, o ascultam cu tot corpul si apoi ii dam viata folosind metode artistice de exprimare.
Atunci cand le citim povesti copiilor, ei nu sunt nici pe departe simpli ascultatori pasivi. Pun intrebari, empatizeaza cu personajele, isi compara propria experienta cu aventurile din carte si cel mai important, isi gasesc in povesti solutii la dificultatile cu care ei se confrunta. Si astfel o poveste poate lua o forma terapeutica. Cand lucrez cu copiii, apelez la povesti in nenumarate feluri, fie ca le compunem impreuna, le citim, le lasam sa se nasca spontan prin joc sau le transformam pe cele din viata reala. Iar copiii le adora ca si mod de explorare a lumii lor interioare.
Te invit impreuna cu cel mic la un atelier in care pornim de la o poveste, o ascultam cu tot corpul si apoi ii dam viata folosind metode artistice de exprimare. Povestile alese vor avea ca si scop dezvoltarea inteligentei emotionale a copilului si o mai buna intelegere a modului in care functioneaza in relatie cu el si cu cei din jur.
Despre facilitator – Alina Porumboiu “Sunt psiholog si educator parental, acumuland o experienta de 13 ani in lucrul cu copiii in varii context terapeutice si educationale. Sunt si mama a unui baietel de 6 ani care imi provoaca zilnic creativitatea in materie de povesti si jocuri de rol.
Taxa de participare: 25 lei
Program:
Sambata 29 mai, ora 10:00 - copii cu varsta cuprinsa intre 4 - 6 ani - Este solicitata prezenta unui parinte pentru fiecare copil. Rolul parintelui pe durata atelierului - partener de joaca si de creatie
#Embodied learning
#Embodied parenting