Folk, Frate! lansare album Insula @Craiova


Data și ora:
Gazdă:

Centru, Craiova, Romania
Organizator:

Despre

Dacă ne-ar întreba cineva ce am lua cu noi pe o insulă pustie, am lua muzica noastră, un rând (câteva rânduri) de shoturi și pe voi, pentru că insula noastră nu e niciodată pustie când vă avem alături. După 2 ani de stat pe uscat, ne-am pus iar pe navigat și, mai cu vreme bună, mai cu furtuni și cer senin, am scris, compus și înregistrat un album care se cheamă - cum altfel? - Insula.

Noi, cei din trupa Folk, Frate! (Mysha, Teddy, Johnnie si Seba) am lucrat la el alături de prietenii pe care ni i-am făcut de-a lungul timpului pe insula noastră mare cât o inimă veselă: Mugurel Coman si Lyuben Gordievski au cântat la clape si acordeon. Alina Manole, Eugen Moraru, Cosmin Vaman ne-au ajutat cu texte și linii melodice care sigur vă vor rămâne în cap. Iar căpitanul Victor Panfilov ne-a primit pe vasul lui unde am înregistrat în cele mai bune condiții tehnice și sufletești.
Lansăm la apă (și alte lichide) albumul Insula în luna mai a acestui an, concertul de lansare a albumului va fi în Craiova pe 21 mai la Cult Club.

Folk,Frate!
Pretul Biletului – 40 de lei
Rezervari la: +40 (751) 610 046