Scena Street Delivery: Open Mic & Concert No Antidote Acustic @Fado


Data și ora:
Gazdă:

Str.Traian Demetrescu 8, Craiova, Romania
Organizator:

Despre

În pofida pandemiei, scena de muzică de la Street Delivery nu a disparut, ci doar doar s-a transformat puțin. Rămânem în aer liber, dar ne mutăm din stradă pe terasă, tocmai in Centrul Vechi. 
Duminică, 30 august, de la ora 17:00, încheiem ediția Street Delivery de anul acesta cu o seară de open mic și un concert pe măsură. 
Unde? La Fado, pe terasă!

18:00-20:00 - Open Mic
După cursuri pe Zoom și exprimare artistică în mediul online, studenții actori ai Departamentului de Arte Craiova - Teatru abia așteaptă sa apară în fața publicului.
Ne vor spune poezii și alte texte Claudia Dinu, Bogdan Oprănescu, Răzvan Rusan, Mircea Mogoșeanu, Karyna Florița, Cristiana Petruța, Roxana Mutu, Mihai-Alexandru Purcaru, Irina Danciu și Darko. 

21:00 - Concert No Antidote
După un super concert în stradă și minunatul concert experimental din grădina Bibliotecii Franceze Omnia, No Antidote se alătură și celei de-a treia ediții Street Delivery; de data aceasta ne vor încânta cu un concert acustic. Perioada pandemiei i-a ținut departe de scenă, însă și-au acordat instrumentele și abia așteaptă să vină în fața voastră. Au zis că-s necântați, așa că le-am propus să cânte!
Atenție 
Ne distrăm, socializăm, ascultăm muzică și poezie, însă nu uităm că ne aflăm încă în plină pandemie. Pentru siguranța voastră, dar și a noastră, vă rugăm să respectati regulile de distanțare impuse de locație.