MENTAL DISTRICT - Lansare album "Back to Life"

MENTAL DISTRICT - Lansare album "Back to Life"


Gazdă:

Centru, Craiova, Romania
Organizator:
Data și ora:

Despre

Sâmbăta 26 noiembrie trupa craioveana Mental District lansează live primul lor album intitulat Back To Life.
Intrare: 25 lei/persona. Acces: 19:00
Info si rezervări: +40 751 610 046
Mental District oferă cadou un CD de persona primilor 30 de participanți, in ordinea sosirii.
"Albumul Back To Life conține 8 piese și a fost înregistrat in studioul propriu, mixat și masterizat la Revenant Sound Studios din Los Angeles, California de către Will Salazar.
Deşi nu a fost gândit ca un concept album, "Back To Life" poate fi interpretat în acest fel. De-a lungul albumului se poate trasa parcursul unei persoane de la un eveniment traumatic la acceptarea situației, până la vindecare.
Este un album optimist, despre revenirea la formă, despre renaştere şi un nou început, în ciuda temelor care pot părea pesimiste la prima vedere.
Cel mai important pentru noi, mai presus de mesajele pe care am vrut să le transmitem, a fost să facem o muzică care să ne fie dragă nouă şi pe care poți da din cap şi să te simți bine. "Back To Life" e ca o mantră, şi simbolizează rezistență; e ceea ce îți spui atunci când viața îți aruncă mai multe greutăți decât poți duce, şi totuşi ridici capul sus şi strigi la cer din toţi plămânii, pentru că ştii că nu eşti singur, pentru că ştii că ai mai trecut prin asta şi, la final de zi, îți deschizi o sticlă de bere la apus şi totul e ok.
Bineînțeles, albumul, ca orice altă creație, poate fi văzut în orice fel, şi, în calitate de artiști, suntem mult mai entuziasmați să aflăm ce înseamnă muzica noastră pentru cei ce o ascultă."
Mental District este parte a scenei de metal underground românească, iar componenta trupei este formată din:
Adrian Cîmpeanu - Vocal
Mihai Cazacu - Guitar
Cristian Avram - Guitar
Cristian Popescu - Bass
Mihnea Stancescu – Drums
Invitat special: Trupa 7 Tears Ago
Infiintata in anul 2017, este o trupa din undergroundul scenei din Craiova, ce abordeaza un stil mixt ce imbina un rock alternativ cu note de metal, riff-uri si breakdown-uri care rup capul.
In 2020 au participat la Deer Music unde au ajuns pana in finala, iar in prezent lucreaza la primul album complet, dupa lansarea primului EP numit “3:PM” inregistrat la Unda Recording in Bucuresti.
“Praful de pe toba” si “Șanț” au fost single-urile lansate in 2021 ce caracterizeaza stilul muzical al trupei. Videoclipurile acestora se gasesc pe Youtube, iar impreuna cu restul creatiilor se gasesc pe Spotify, AppleMusic, Tidal, Amazon, Deezer etc.