Syn Ze Sase Tri & Warhymn - Cult Club Craiova


Data și ora:
Gazdă:

Centru, Craiova, Romania
Organizator:

Despre

Concert SYN ZE SASE TRI & Warhymn in Craiova - Cult Club, LYCHANTROPIC TOUR 2022.
Pret bilet 40 lei, biletele se gasesc la Cult Club, pt. bilete si rezervari: 0751610046.

Syn Ze Șase Tri este una din cele mai cunoscute trupe de metal simfonic extrem din România.
Cu o istorie de peste 15 ani, Syn Ze Șase Tri a lansat 4 albume de studio și a susținut numeroase concerte și turnee în România, dar și în Europa, împărțind scena cu unele din cele mai mari nume ale metalului extrem mondial, precum: Dimmu Borgir, Mayhem, Dark Funeral, Carach Angren, Rotting Christ, Lord Belial și multe altele.
Ultimul disc Syn Ze Sase Tri, intitulat „ZĂUL MOȘ”, a fost lansat in 2017 si a fost foarte apreciat în întreaga lume, album la care au participat unele din cele mai grele nume ale metalului și rock-ului
românesc precum Nicu Covaci, Costin Adam și Cristi Gram de la Phoenix, Titi Dragomir, Andy Ionescu de la Taine, Alin Moise și Adrian Marias de la Moise, Costel Lapusneanu de la God,
Aura Danciulescu de la Scarlet Aura, Kempes, Robert Dohar și Andrei Oltean de la E-an-na.

Warhymn:
Trupa de Melodic Black Metal fondata in 2019 la initiativa lui Shavy, functionand timp de un an si jumatate ca si proiect solo, timp in care lanseaza albumul de debut "Gnosis", album ce abordeaza o tematica filosofica oculta.
In toamna anului 2020, se alatura trupei Vali Cristocea (chitara), Tibi HEX (bass) si Philip Redhand (tobe) si sustine prima apartiei live in august 2021. In toamna aceluiasi an, Vali paraseste trupa si se alatura la chitara lead Razvan.
Urmeaza din nou o serie de concerte in Bucuresti, iar in februarie 2022 trupa incepe sa inregistreze un nou material discografic menit sa continue tematica de pe Gnosis, material ce va fi lansat in toamna acestui an.

Componenta actuala:
Shavy: Chitara /voce
Razvan: Chitara/voce
Tibi HEX: Bass
Philip Redhand: Tobe