Dine-In Cinema: Bohemian Rhapsody (2018)


Data și ora:
Gazdă:

DN6, Malu Mare, Romania, 207365
Organizator:

Despre

Joi, 16 Iulie, incepând cu ora 20:30, ti se va face “pielea de găină” vizionând Bohemian Rhapsody, cu volumul tare pe marginea piscinei!

Experimentează Dine-In Cinema, o altfel de seară la Chicago Pub and Other Social Events, într-un mediu relaxant, unde poți vedea un film bun, servi cina în aer liber, alături de prieteni și un vin bun.

Inspire Cinema, aduce filmele în aer liber la calitatea unei săli de cinematograf, pe marginea piscinei iar bilete sunt puse spre vânzare accesând https://www.inspirecinema.ro/

Biletul este în valoare de 80 lei si reprezintă intrarea pentru 4 persoane, pentru o masă cu 4 locuri.


Film: Bohemian Rhapsody (2018)

Regia: Bryan Singer
Cu: Mike Myers, Lucy Boynton, Rami Malek, Tom Hollander, Gwilym Lee
Gen: Biografic, Dramă, Muzical

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock. În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani.

Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/bohemian-rhapsody-19169/

In cazul in care conditiile metereologice nu ne sunt favorabile, evenimentul se va amana. Rezervarile achizitionate pot fi folosite pentru alta seara sau se vor returna banii achitați.

Ne vedem la Dine-In Cinema pe marginea piscinei Chicago Pub and Other Social Events alaturi de Inspire Cinema.
Str. Henry Ford, 48