Anya's Delicatese

Anya's Delicatese

Cafenea / Ceainărie / Cofetărie / Gelaterie


Program

Închis
Vezi programul

Address

Craiova, Romania

Telefon

Despre

Cand ajungi la "Anya's Delicatese", e ca si cum ai pasi intr-un colt de lume, unde timpul se masoara altfel, in istorie si istorisiri despre cafea, ceaiuri, ciocolata belgiana si alte delicii.

Pentru a pregati o cafea de exceptie la ibric, in magazinul nostru gasiti ibrice de cupru in diverse marimi, iar secretele pregatirii ei dupa reteta traditionala,o sa le aflati pe loc de la ghidul dvs,in lumea delicateselor!

Alaturi de o cafea adevarata, va oferim Coniacul Armenesc "ARARAT"(7 varietati), un coniac deosebit de rafinat,100% organic, ce poarta numele muntelui biblic, cel mai important simbol al culturii si identitatii armene.

Pentru iubitorii de ceaiuri,am ales peste 15 sortimente din cele mai bune si aromate ceaiuri marca "MORNING FLAVOUR" importate direct din tari precum Japonia, China, Africa, Argentina si Brazilia, cu o savoare unica si beneficii fantastice asupra organismului nostru!

Pentru un rasfat complet va mai oferim o gama variata de dulciuri, serbet 100% natural pregatit dupa reteta traditionala , ciocolata belgiana cu si fara zahar- Caffe Tasse, trufe de ciocolata frantuzesti , diverse sortimente de ciocolata artizanala prelucrata manual-CHOCO ME, numita de mine "ciocolata tablou"(exceptionala de-a dreptul atat prin aspectul sau unic cat si prin gustul fascinant).Pentru cei ce adora pralinele,avem bomboane cu cirese si prune trase-n in lichior si ciocolata ,praline cu lichior de oua si vodka, jeleuri de fructe simple sau invelite in ciocolata si multe delicii.

Va asteptam in lumea delicateselor!

Photo Gallery

Alte sugestii

Vibe Caffe & Vibe Junior

Cafenea

Snap Cafe

Cafenea

Osso Raw Vegan

Cofetărie / Gelaterie

Nolla

Cafenea / Restaurant - Craiova

RawLala Raw Vegan Craiova

Cofetărie / Gelaterie