Pensiunea Cărămida Verde **

Pensiunea Cărămida Verde **

Cazare - Craiova / Pensiune - Craiova


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada General Magheru 14B, Craiova 200548, Romania

Telefon

Despre

Va asteptam intr-o constructie noua, cu servicii de calitate, o ambianta prietenoasa, familiala si un raport corect pret-calitate.

Proprietatea oferă room service şi o terasă. De asemenea, oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit și un restaurant și un bar unde pot lua masa și savura băuturi.

Camerele sunt spatioase, luminoase, paturile cu saltele odihnitoare, bai propri cu apa calda nonstop, aer conditionat, frigider, televizor si internet wireless. Camere 1 si 5 sunt cu balcon si avem o terasa pentru fumatori.

Facilitati cazare:
Va oferim 16 locuri in 8 camere cu tv lcd, plata cu cardul la receptie, frigider in unitate, tv in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, room service, gratar/barbeque, living, sala de mese, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon(camerele 1 si 5), incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu tv lcd.

Parcarea este iluminata.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 32 de locuri, unde va oferim preparate gustoase din bucataria romaneasca, italiana (pizza, paste) sau tip fast-food.

Se pot rezerva camere telefonic si online.

Nr. stele

  • 2 stele

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiune craiova

Cazare - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Cazare - Craiova

Blue Events ***

Cameră de închiriat - Craiova / Cazare - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Cazare - Craiova / Motel - Craiova

Pensiunea Flale **

Cazare - Craiova / Pensiune - Craiova