Hotel Ramada Plaza ****

Cazare - Craiova / Hotel - Craiova / Ștrand / Piscină


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Calea București 1, Craiova 200678, Romania

Despre

Fie că ești într-o călătorie de afaceri sau de plăcere, la noi găsești servicii de ospitalitate de o calitate superioară pentru momente complete de relaxare.
162 de camere elegante cu aspect modern îți asigură somnul odihnitor pe care îl cauți, restaurantul din incintă îți va satisface papilele gustative, SPA-ul te va relaxa din cap până în picioare și, dacă ai chef de socializare, poți coborî la bar, pentru un pahar de ce vrei tu.
Foarte aproape de centrul istoric al Craiovei, Ramada Plaza este locul în care ai odihna și relaxarea de care ai nevoie.

DE CE SA NE ALEGI?
- Detinem 162 camere
- Free wifi gratuit
- Parcare gratuita
- Acces Spa
- Mic dejun inclus
- Transfer aeroport.

SPA & WELLNESS
Vă invităm în cadrul hotelului nostru la Urban Oasis Spa & Wellness – un spațiu intim destinat recreerii, într-o ambianță luxoasă ce vine să completeze facilitățile noastre, pentru a vă bucura de o gamă largă de servicii menite să vă încânte simțurile și să vă redea starea de bine!
Program zilnic: 07.00 – 22.00
Sambata se deschide de la ora 11.00

PISCINA RAMADA
Piscina interioară este înfrumusețată cu dispozitive luminoase, o cascadă, are o temperatură optimă fiind mereu disponibilă pentru o sesiune de înot, o terasă exterioară verde în care vă puteți delecta cu mâncărurile preferate sau pentru a vă destinde.

SALA FITNESS
Pentru momentele în care vă doriți să vă relaxați sau să aveți parte de un antrenament potrivit, atât pentru cei începători cât și pentru profesionișți, sala noastră de fitness vă stă la dispoziție. Sala de Fitness este echipată cu aparate potrivite pentru orice tip de antrenament, bandă de alergare, biciclete, stepper-uri, orbitreks, aparate cu greutăți și multe altele. Acestea pot fi ajustate în funcție de nivelul fiecărei persoane și vă garantează un antrenament complet atât pentru începători cât și pentru avansați. Personalul bine calificat vă va ghida către ceea ce aveți nevoie.

RESTAURANT ELLIPSE
Restaurantul Ellipse situat în holul hotelului este locul perfect pentru micul dejun, conferințe și mese de grup care ofera o ambianță sofisticată si variante de preparate din bucătăria locală și internațională. Fiecare preparat este creat cu accent pe arome cât mai variate, fiind folosite cele mai proaspete ingrediente.
Program: Luni - Vineri 07:00 – 10:00, Sâmbătă - Duminică 07:00 – 10:30 | Cină 18:00 – 23:00

FOCUS BAR
Vă așteptăm în fiecare dimineață să vă savurați cafeaua in Focus Bar, situat în lobby-ul hotelului, unde vă puteți întâlni cu partenerii sau pentru o pauză binemeritată la un cocktail, într-un spațiu cu un design plăcut și elegant. Gama de băuturi este completă, de la cele tradiţionale, până la cele mai fine, iar locul este ideal pentru petrecerea timpului liber sau pentru întâlniri de afaceri.
Program zilnic: 08.00 – 24.00

Nr. stele

  • 4 stele

Photo Gallery

Alte sugestii

The Arlington Boutique Hotel

Cazare - Craiova

Papadia Village

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Ștrand / Piscină

ACSA INN

Hotel - Craiova

Royal Hotel & Events Băilești

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Ștrand / Piscină

Azure Luxury Pool

Ștrand / Piscină