OLTENIA TOUR

OLTENIA TOUR

Agenție de turism


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Cerna, bl.a1, parter, 200185, Craiova, Romania

Despre

In familia Oltenia Tour veti cunoaste consultanti dedicati, prietenosi si dornici sa va impartaseasca din experientele si cunostintele lor in materie de turism.

Acasa la Oltenia Tour, pe Strada Cerna, bl.a1, parter, va puteti planui in cel mai mic detaliu vacanta, economisiti timp si contati pe recomandari de destinatii si locatii verificate.

Ne facem remarcati pe piata turismului romanesc prin profesionalism, flexibilitate si promptitudine. Suntem activi si la curent cu toate nouatatile in materie de travel, va propunem destinatii noi, itinerarii diverse si personalizam cu atentie la fiecare detaliu important pentru dumneavoastra, vacantele mult visate.

Cu o vechime de peste 10 ani in turism si o selectie atenta a partenerilor, incercam sa promovam turismul de calitate si sa oferim servicii la cele mai inalte standarde, orientandu-ne catre necesitatile fiecarui client in parte. Tratam intotdeauna cu seriozitate solicitarile si va asiguram de intregul nostru suport si asistenta de la momentul ofertarii pana la finalul vacantei.

Oltenia Tour, din inima Olteniei, oriunde te duce gandul!

Alte sugestii

ARCHIE TRAVEL

Agenție de turism

TOUROPA

Agenție de turism

Romania Photo Tours

Agenție de turism

Romania Guided Tours

Agenție de turism

Valdir Tour

Agenție de turism