5 to go


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Alexandru Ioan Cuza 9-7, Craiova 200402, Romania

About

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Lucian Bădilă de a oferi băuturi pe baza de cafea, la o calitate și la un preț corect, urmărind totodată dezvoltarea zonei de consum stradal din România, prin implementarea unui concept aproape exclusiv de produse “to go”.

Un alt element inovator pe piața de HoReCa din România este implementarea conceptului “fix price”. Astfel, orice produs, fie că sunt băuturi pe bază de cafea, fresh, răcoritoare sau produse de patiserie, au prețul unic de 5 lei.

Designul este și el unul inovativ şi constituie un element reprezentativ pentru întreg conceptul. Totuşi, proiectul fiecărei cafenele 5 to go este realizat în interiorul companiei, chiar de către co-fondatorul brand-ului, Radu Savopol – designer de interior. Întreaga ambianță a cafenelelor este construită în jurul ideii de spaţiu prietenos, urban şi cu uşoare influenţe scandinave, personalizate pentru fiecare cafenea în parte. Interioarele sunt realizate pentru a reprezenta un loc de relaxare pentru toate categoriile de clienţi, indiferent de vârstă sau mediul profesional.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Coffice

Cafe

Smart Cup

Cafe

Ponton Craiova

Cafe

Bastet Café

Cafe / Bar / Pub

Unicorn Caffe

Cafe