Variațiuni la invențiuni - Reloaded (spectacol invitat)

Variațiuni la invențiuni - Reloaded (spectacol invitat)


Gazdă:


Strada Câmpia Islaz, Craiova, nr 97A Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Variațiuni la Invențiuni - Reloaded
Un concert! O comedie. Un concert de comedie! O poantă muzicală... sau mai multe!
Spectacol distins cu Premiul de Originalitate în cadrul „Bucharest Fringe Festival” 2013
Distribuție și concept: Petre Ancuța și Emilian Mârnea
__________________________
Acces pe bază de donație. Donație sugerată: 40 ron
Rezervări: Whatsapp 0771200878 sau tipografiahub@gmail.com

“It is a hilarious, inventive and energetic performance that is unlike anything else in Bucharest today. Or any other day, for that matter”.
Romania-Insider.com
“Gag după gag, instrument după instrument, spectacolul lor e o variaţiune la posibilităţile de exprimare ale unei fiinţe”.
AgendaLiternet.

“Actoria devine clovnerie, bine făcută, scutită de cioace inutile, pasionant jucată. O mică pastilă de fericire. Şi muzică bună!”
AgendaLiternet.
_______________________________
Variațiuni la Invențiuni - Reloaded reprezintă o expresie teatrală inedită în peisajul artistic autohton. Punerea în balanță a celor două arte (muzica și teatrul), fără a fi părtinitor cu vreuna dintre ele, ba mai mult, acestea susținându-se, potențându-se reciproc și preluându-și rolul celeilalte pe tot parcursul spectacolului, fac din “Variațiuni la Invențiuni Reloaded” un spectacol de neuitat.
Ce înseamnă asta? Că doi actori tineri și talentați, cu o temeinică pregătire muzicală, își pun chezășie talentul și imaginația într-o comedie spumoasă și elegantă plină de rafinament, cu gaguri muzicale exploatate cu mult simț și ingeniozitate. Expresia artistică a celor doi amintește de scheciurile lui Charlie Chaplin cu Buster Keaton sau chiar de show-urile comice ale lui Victor Borges.
Ce au în comun Beethoven, Dave Brubeck, Rolling Stones, Michael Jackson și Grigoraș Dinicu? Rămâne să aflați, dintr-un spectacol în care ludicul și buna dispoziție se împletesc perfect cu muzica și măiestria actoricească, reușind până acum fabulosul rezultat de apreciere unanimă din partea publicului spectator prezent la oricare din reprezentațiile sale.
Spectacolul s-a bucurat de numeroase prezențe în festivaluri, precum Gala Tânărului Actor “HOP”, Festivalul Național de Teatru Tânăr “Ideo Ideis” , “25 De Ore De Teatru Non Stop”, Festivalul de teatru independent “Butterfly Effect”, Festivalul Internațional “Craiova Muzicală“, “Gala Premilor UNITER”, Festivalul Național de Teatru “ Ludicus“ și altele