#StartFresh. Cum ne punem în mișcare la început de an

#StartFresh. Cum ne punem în mișcare la început de an


Un nou an a venit peste noi, așa că trebuie să îl primim cu gânduri și forțe proaspete. Iar după o vacanță plină de bunătăți și relaxare, parcă ar fi binevenită și un pic de mișcare, ca să ne facă să ieșim din comoditate. Ne-am gândit să te îndrumăm pe calea aceasta și am ales câteva locuri din județ unde poți merge să dai jos kilogramele în plus sau unde, pur și simplu, te poți relaxa.

O tură cu bicicleta prin Dolj

Dacă vrei să pui sângele în mișcare așa cum trebuie și să îți relaxezi și mintea, și corpul, ei bine, ai la dispoziție câteva trasee de bicicletă prin județ. Vezi aici care sunt ele, mai exact, și permite-ți să descoperi locuri și peisaje noi din Dolj, pe care poate nu le știai.
Trasee bicicletă

Yoga la Harmony Wellness Center

Yoga rimează cu relaxarea și cu un zen bun, așa că de ce să nu îți începi anul cu o sesiune de Yoga binemeritată, chiar în sânul orașului Craiova? Cei de la Harmony Wellness Center te așteaptă cu o gamă variată de servicii și sunt pregătiți să te ajute să te relaxezi și să fii bine.
Harmony Wellness Center - facebook

O rundă de înot la Waterpark

Iarna nu-i ca vara, dar ce noroc avem că putem practica sportul care ne place, adică înotul, și în această perioadă a anului! La Waterparkul din Craiova, aveți la dispoziție piscine interioare, dar și saună, în intervalul orar 10:00 și 20:00, oricât ar fi de frig!

O sesiune de jogging în Grădina Botanică

Poate unul dintre cele mai frumoase spații verzi din Craiova după Parcul „Romanescu”, Grădina Botanică se bucură de un look aparte, dar și o pistă de tartan, ideală pentru cei care vor să practice joggingul. Ce poate fi mai relaxant decât o plimbare și o gură de oxigen, dar și un pic de mișcare pentru a dezmorți oasele?

O evadare ca la carte la Azil Escape House

Pentru cei care caută atât adrenalină, cât și mișcare și distracție, să știți că pe toate cele trei combinate le găsiți la Azi Escape House, unde puteți juca rolul vieții voastre într-un film de evadare ca la carte! Luați legătura cu ei și rezervați-vă propria „evadare” din rutina vieții de zi cu zi!
Azil Escape House - facebook

Alte sugestii

Craiova: Zilele „Marin Sorescu”, la 88 de ani de la nașterea dramaturgului
Universalul Brâncuși, celebrat din nou, de ziua lui, la Craiova
#MonthOfLove. Ce facem de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete
#WeLoveCulture. Februarie artistic, la Craiova
#24Ianuarie local. Cum sărbătorim Mica Unire