#8Martie. Evenimente și cadouri pentru femeile din viața noastră

#8Martie. Evenimente și cadouri pentru femeile din viața noastră


Ziua Mamei sau Ziua Femeii, oricum ați prefera să o numiți, este sarbătorită chiar mâine și e încă o ocazie specială să le mulțumim femeilor din viața noastră că există, fie ele bunici, mame, surori, colege ori prietene dragi!

Avem pentru voi câteva sugestii de activități la care le puteți invita pe femeile de lângă voi, dar și cadouri inedite pe care le puteți face persoanelor care vă aduc atâta bucurie, zi de zi! 

Târg de mărțișoare handmade

Până mâine inclusiv, puteți să vă alegeți mărțișoare create manual, la târgul care are loc în incinta Mercur Center, în zona Starbucks. Asociația Bizarre Bazaar vă propune mărțișoare simpatice, din diverse materiale, create de artizanii locali, care și-au pus imaginația și talentul la lucru și au dat naștere unor minunății! Așadar, până pe 8 martie, la orele 21:00, îi găsiți în locația menționată mai sus.

„Bal Mascat” – spectacol al Operei Române Craiova

Pe data de 9 martie, în sala Cercului Militar Craiova, cei de la Opera Română Craiova vă propun un „Bal Mascat” pe cinste! Opera în trei acte, semnată de Giuseppe Verdi, începe de la ora 19:00, iar acțiunea acesteia se petrece la Boston, în ultimii ani înainte de anul 1700. Spectacolul este jucat în limba italiană și beneficiază de supratitrare în limba română. Așadar, iată un cadou cultural care le va surprinde pe doamne și domnișoare!

Biletele pot fi achiziționate online, dar și de la agenția de Bilete a Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă. 
Bilete online Opera Română Craiova

„Regina Christina”, la Cinemateca Inspire Cinema Mercur

Pe 10 martie, deci vineri seara, în liniște și relaxare, vă puteți bucura de un film de aur chiar la cinematograf! Proiectul „Cinemateca” al Inspire Cinema Mercur ne propune să o vedem pe una dintre cele mai fascinante femei din istoria Hollywood-ului, Greta Garbo într-un rol de aur. Iată un alt cadou inedit pe care îl puteți face cu ocazia Zilei Femeii! Biletele pentru cele două proiecții, programate pentru orele 19:30 și 20:00, sunt disponibile pe www.inspirecinema.ro

Cadouri inspirate de la Cărturești Craiova

Fie că vorbim despre cărți, elemente decorative, cadouri multimedia, boardgames și multe altele, pe toate le găsiți la Cărturești Craiova, unde inspirația nu se termină niciodată. Plimbați-vă, așadar, printre rafturile lor și alegeți cele mai potrivite daruri pentru persoanele deosebite din viața voastră! De asemenea, produsele de la Cărturești sunt disponibile, pentru livrare la domiciliu, și pe platformele Tazz by eMag și Glovo.

Dăruiește cadou un copac!

„Adoptă un copac!” este o inițiativă deosebită, care vine să ofere și o alternativă la cadourile clasice, dar și să ajute la împădurirea multor zone din România. O parte dintre acțiuni au avut și au loc în Dolj (Goicea, Celaru, Bistreț, Breasta, Rojiște, Apele Vii), așa că, dacă adoptați un copac drept cadou pentru cineva, veți contribui atât la fericirea celui ce-l va primi, cât și la un mediu mai curat și mai bogat în oxigen în județul Dolj. Deveniți, astfel, părinți adoptivi ai generațiilor următoare prin plantarea arborilor care vă poartă poartă numele, iar tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul de mai jos, să scrieți pe mail numele persoanei căreia îi oferiți cadoul, numele vostru și un scurt mesaj opțional, iar cei de la „Adoptă un copac!” vă vor trimite certificatul!
Adoptă un copac

Alege, deci, ce consideri că i se potrivește persoanei dragi și nu uita, după această dată, să o sărbătorești în fiecare zi! ❤ 

Alte sugestii

#DeVăzutLaNoiAcasă. Tur #cooltural pentru un sejur în Dolj
A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj