#AromeDinEst. 5 restaurante cu specific turcesc, chinezesc ori vietnamez pe care trebuie să le încerci toamna asta

#AromeDinEst. 5 restaurante cu specific turcesc, chinezesc ori vietnamez pe care trebuie să le încerci toamna asta


Aromele orientale ne cuceresc ușor-ușor, pe măsură ce devenim din ce în ce mai curioși să încercăm lucruri noi. Am făcut, pentru voi, o selecție de restaurante de unde vă puteți inspira pentru prânz sau cină, unde puteți merge să experimentați gusturile mai neobișnuite ale bucătăriilor chinezești, turcești ori vietnameze. Avantajul lor suprem? Nu trebuie să călătoriți prea mult ca să aveți parte de tot ceea ce înseamnă ele, căci sunt aici, chiar la doi pași de noi. 

Ottoman Turkish Restaurant

Dacă ați fost vreodată în Turcia și vă e dor de preparatele de acolo, trebuie să știți că și în Dolj avem un astfel de restaurant cu specific. Ottoman Turkish Restaurant are o varietate de preparate tradiționale pe care le puteți degusta și, bineînțeles, cum altfel să încheiați o experiență culinară turcească decât gustând dintr-o baclava făcută ca la mama ei acasă! 
Ottoman Turkish Restaurant - facebook

Pho Chanh

Pho Chanh, deschis recent în Craiova, este un restaurant cu specific vietnamez, situat chiar în Centrul Vechi al Băniei. De la supe tradiționale, la aperitive inedite, preparate vegane, deserturi sau sushi, toate vă așteaptă să le încercați. 
Pho Chanh - facebook

Sakura Sushi

Cei care doresc să experimenteze o gamă variată de sushi chiar aici, acasă, o pot face la Sakura Sushi Restaurant, tot în centrul Craiovei, într-o atmosferă mai mult decât prietenoasă. Băuturile asiatice sunt și ele prezente și promit o experiență de neuitat a papilelor gustative. 
Sakura Sushi - facebook

Dong Fang

Prezent de mult în Craiova, Dong Fang are o gamă largă de preparate chinezești, delicioase și savuroase. Noi vă recomandăm să încercați o supă iute-acrișoară care vă va energiza pentru toată ziua și, de ce nu, să continuați cu preparatele specifice, care nu vă vor dezamăgi. 
Dong Fang

Manay Chinese Food

Pe cei de la Manay Chinese Food îi avem tot de foarte mult timp în Craiova și sunt ideali pentru atunci când vreți să faceți o seară cu prietenii, să degustați preparatele lor și să experimentați lucruri noi. Manay are o nouă locație, pe Calea Severinului 21, dar este disponibil și pentru livrări, pe platformele de delivery. 
Manay Chinese Food - facebook

Alte sugestii

Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!
#MemoriaGustului. Dolju-n bucate de 10, lecție de tradiție și generozitate predată în farfurii
#StayFit. Mișcare pentru o viață sănătoasă, la îndemâna noastră!
#PlanuriDeMinivacanță. Ce facem în Dolj în perioada Paștelui
#DoljulTuristic. Casa Memorială „Alexandru Macedonski” din Goiești va fi reabilitată!