#AventuriÎnAer. Începe 2023 cucerind cerul Doljului!

#AventuriÎnAer. Începe 2023 cucerind cerul Doljului!


Dacă ai nevoie de un hobby nou în anul care tocmai ce-a început sau dacă, pur și simplu, vrei să încerci ceva ce n-ai mai încercat până acum, în Craiova ai posibilitatea să faci asta! Așa că ia-ți inima în dinți și dă #going la cursurile de zbor organizate de Aeroclubul Teritorial „G.V. Bibescu” Craiova sau rezervă-ți un loc pentru un zbor cu balonul cu aer cald. 

Şi în anul 2023, Aeroclubul României organizează cursuri teoretice și practice pentru obținerea licențelor de parașutist, pilot planor și pilot avion ultraușor, iar Craiova nu face excepție. Cei care doresc să se înscrie trebuie să știe că aceste cursuri vor începe în luna februarie, iar înscrierile au loc începând de astăzi și până pe 11 februarie. 

Cei care au împlinit deja 15 ani și au până în 23 de ani neîmpliniți au gratuitate la înscriere pentru planorism, parașutism şi avion ultraușor, în limita locurilor disponibile, la Aeroclubul Teritorial Craiova. Criteriul pentru ocuparea locurilor subvenționate va fi constituit din notele obținute la examenul de absolvire a modulului teoretic al cursurilor. 

Cursurile sunt structurate în două module de pregătire, cel teoretic care va avea loc online în perioada februarie - aprilie și cel practic (de zbor/ salt cu parașuta) care va începe în luna mai. 

Toate informațiile necesare înscrierii pot fi găsite pe site-ul oficial al Aeroclubului României, dar și pe pagina de Facebook a Aeroclubului Teritorial „G.V. Bibescu” Craiova. 
aeroclubulromaniei.ro Aeroclubul Teritorial „G.V. Bibescu” Craiova - facebook

De asemenea, dacă vrei să încerci experiența unui zbor fără a deveni profesionist în domeniu, cei de la Aventura Baloanelor din municipiul Băilești îți oferă posibilitatea să faci asta împreună cu prietenii tăi cei mai curajoși. Totodată, aceștia oferă celor interesați cursuri teoretice și practice, pentru licențierea piloților de baloane cu aer cald din România, fiind prima școală privată pentru asemenea cursuri începând cu anul 2022. Așadar, nu ezitați să îi contactați pe cei de la Aventura Baloanelor pe social media și pe site-ul oficial. Noi credem că nu veți regreta o asemenea experiență!
Aventura baloanelor - facebook www.aventurabaloanelor.ro

Alte sugestii

Târgul de Paște de la Craiova, deschis în câteva zile! Parcul „Romanescu”, plin de surprize
Amza Pellea, mai viu ca niciodată în inima Doljului! Casa memorială din Băilești, redeschidere emoționantă
Amza al nostru renaște! Casa Memorială din Băilești, redeschisă publicului, după un spectacol-eveniment de amploare
#După30deAni. Festivalul „Shakespeare”, ediție impresionantă în 2024
Ziua Olteniei - maraton de evenimente culturale, la Craiova