#HobbyuriDeToamnă. Ce să facem ca să (ne) treacă mai repede toamna

#HobbyuriDeToamnă. Ce să facem ca să (ne) treacă mai repede toamna


Toamna e un anotimp perfect pentru a ne dezvolta abilitățile poate necunoscute și pentru a descoperi noi și noi universuri. În ciuda vremii gri și anoste, avem soluții la îndemână să o facem să fie mai bună, prin simpla noastră percepție. Ne-am gândit să vă îndemnăm către librării și bibliotecă, de unde vă puteți lua cele necesare pentru a începe un nou hobby sau pentru a explora noi universuri scrise. 

Și de ce să nu începeți cu ceva făcut chiar de mâinile voastre? 

Cei de la Librăria "Elena Farago" au mereu ceea ce aveți nevoie pentru că pasiunea voastră să beneficieze de cele mai bune "ingrediente". De la planșe la pânze și vopseluri, aici le găsiți pe toate! Iar acum, că se apropie sărbătoarea Crăciunului, lucrurile devin și mai interesante, cu tot felul de proiecte do-it-yourself care vă vor scoate din rutină atât pe voi, cât și pe întreaga familie. În plus, Librăria "Elena Farago" are și o ceainărie tare cochetă unde au loc multe evenimente cu gust, așa că nu ezitați să urmăriți totul pe Facebook! 
Librăria "Elena Farago" - facebook

Dacă vă uitați după lucruri media și multimedia, să știți că librăriile Cărturești și Diverta vă sunt la îndemână pentru orice fel de hobby-uri frumoase ați avea. De la muzică la filme, la board games și obiecte decorative, nu ezitați să le călcați pragul mai ales acum, când toată atmosfera e presărată cu o bucurie pre-Crăciun care face lucrurile și mai interesante. Mai mult, de la ei vă puteți inspira și pentru cadourile de Crăciun pentru cei dragi. Credeți-ne că aveți de unde alege, mai ales pentru pasionații de muzică, gadget-uri și alte asemenea minunății. 
Librăria Cărturești - facebook Librăria Diverta - facebook

Bineînțeles că în toate aceste locuri găsim și cărți, care ne pot ține cu ușurință companie într-un anotimp care nu prea e de partea noastră. Dacă preferați să împrumutați cărți, Biblioteca „Alexandru și Aristia Aman” e aici pentru voi, cu o mulțime de titluri mai noi și mai vechi, pentru starea și, de ce nu, pentru vremea potrivită. Îndrăznim, așadar, să îl contrazicem un pic pe marele Victor Hugo, care spunea despre cărți că sunt prieteni reci, dar siguri. Noi zicem ca sunt tocmai binevenite să ne încălzească sufletele în perioada asta și nu numai. 
Biblioteca „Alexandru și Aristia Aman”- facebook

Alte sugestii

#MemoriaGustului. Dolju-n bucate de 10, lecție de tradiție și generozitate predată în farfurii
#StayFit. Mișcare pentru o viață sănătoasă, la îndemâna noastră!
#PlanuriDeMinivacanță. Ce facem în Dolj în perioada Paștelui
#DoljulTuristic. Casa Memorială „Alexandru Macedonski” din Goiești va fi reabilitată!
Târgul de Paște de la Craiova, deschis în câteva zile! Parcul „Romanescu”, plin de surprize