#CrăciunCaritabil. Să le facem Crăciunul diferit celor mai puțin norocoși!

#CrăciunCaritabil. Să le facem Crăciunul diferit celor mai puțin norocoși!


Crăciunul se apropie, iar perioada asta chiar trebuie să fie una mai bună pentru toată lumea. Vă îndemnăm să fim împreună, alături de cei mai puțin norocoși, și să dăm #join cauzelor gândite de oamenii minunați din comunitatea noastră. 

Și ce cadou mai frumos putem face decât să oferim viață? Până pe 16 decembrie, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, între orele 07:30 si 13:30, poți dona sânge și vei avea parte de surprize din partea organizatorilor, pe lângă faptul că, în mod sigur, vei ajuta oameni care se află în suferință pe patul de spital. Pentru ei, acest cadou de viață înseamnă mai mult decât orice cadou material și suntem siguri că vor aprecia gestul vostru! 

În cadrul campaniei „Donează sânge, fii erou!”, vă veți putea înscrie și în Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice pentru a ajuta pacienții ce suferă de cancere de sânge, precum leucemii, limfoame sau mieloame. Pentru a facilita procesul de donare, organizatorii recomandă programarea la donare prin aplicația Donorium, pe care o găsiți cu ușurință în App Store sau Google Play. 

Puteți afla mai multe informații despre donarea de sânge 
www.doneazasangefiierou.ro

O altă cauză pe care vă sprijinim să o susțineți este cea a Asociației Dincolo de Azi, ce organizează, pe 17 decembrie, la Hotel Royal Craiova, a doua ediție a Târgului Caritabil de Crăciun. Scopul este de a strânge fonduri pentru copiii internați în secțiile de Oncopediatrie și de Neonatologie ale Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova. „Copii și părinți deopotrivă vor confecționa decorațiuni de Crăciun și vă vor pregăti alte surprize festive, iar dumneavoastră, invitații noștri, vă veți putea bucura de oricare dintre acestea în beneficiul copiilor pe care dorim să-i ajutăm. Evenimentul include și un concert susținut de colaboratori și invitați ai Asociației”, au transmis organizatorii. 

Cei care doresc să facă parte din echipa de spiriduși de anul acesta pot lua legătura cu organizatorii pentru a afla cum pot contribui cu propriile creații în cadrul târgului. 
Asociației Dincolo de Azi - facebook

Dacă doriți să sprijiniți alte cauze, asociații precum Asociația Vasiliada, Asociația Ajutor Divin sau Life Is Better With Friends vă sunt alături. 
Asociația Vasiliada - facebook www.asociatiavasiliada.ro Asociația Ajutor Divin - facebook Life is Better with Friends - facebook www.betterwithfriends.ro

Vă încurajăm să fim mai buni și să facem din acest Crăciun unul magic pentru fiecare suflet! 

Alte sugestii

Teatrul ACT din București, o nouă microstagiune la Teatrul „Colibri” Craiova
Craiova a dat startul sărbătorilor de iarnă în România! Târgul de Crăciun, deschis pentru vizitatori
Haideți #ToțiLaNațional!
Elena Teodorini, marea doamnă a operei românești, onorată în fiecare an, la Craiova
Noiembrie magic, la Craiova