#CraiovaTrăieșteIntens. IntenCity revine, cu Enrique Iglesias ca headliner; festivalul, în două locații

#CraiovaTrăieșteIntens. IntenCity revine, cu Enrique Iglesias ca headliner; festivalul, în două locații


Festivalul IntenCity de la Craiova, care a făcut orașul să vibreze anul trecut, revine și în 2023, cu trei zile de distracție pentru toate gusturile muzicale.

Așadar, de vineri, 30 iunie, și până duminică, 2 iulie, târziu în noapte, IntenCity va anima orașul și îi provoacă pe participanți la un festival ce îmbină muzica de ieri, de azi și de mâine, anunțându-l deja ca headliner pe cunoscutul artist spaniol Enrique Iglesias. Alături de el, au mai fost anunțați și Alex Ferrari, Haddaway, Mahmut Orhan, Snap! și Subcarpați, iar lista artiștilor nu se încheie aici. Organizatorii urmează să anunțe alte nume așteptate în România, în perioada următoare.

Față de anul trecut, IntenCity nu va avea loc doar pe Stadionul „Ion Oblemenco”, ci și în interiorul Sălii Polivalente, acolo unde îi veți găsi pe Sigma DJ Set, Killa Fonic, Yaya, Deliric x Silent Strike x Muse Quartet, Nane, Argatu’, Bad&Boujee, Basska, Bvcovia, Mr Flexxx, DJ Sauce, Marko Glass, NotSoCommon DJ, Dodo, Malagamba, Mindcage și mulți alții.

Zona dintre Stadionul „Ion Oblemenco” și Sala Polivalentă va deveni un loc de relaxare, unde participanții vor putea savura băuturi, pot mânca ceva delicios și pot socializa în voie, fiind invitați să participe la tot felul de evenimente și activități adiacente.

Cei care își doresc o experiență VIP trebuie să știe că vor avea parte de muzică la un alt nivel! Zona respectivă se va afla pe o platformă construită la nivelul Tribunei VIP a Stadionului „Ion Oblemenco” și va oferi spectatorilor un spațiu confortabil, care include scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate, pentru a face din participarea la festival o experiență unică.

Abonamentele pentru Festivalul IntenCity au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate online de pe https://iticket.ro/event/intencity și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă. Atenție! Prețurile beneficiază de un preț special până la data de 14 aprilie, așa că făceți-vă planurile din timp și cumpărați-vă biletul care vi se potrivește!

Iată cum a arătat festivalul anul trecut, în 2022!

Hai și tu la IntenCity! Orașul vibrează!

Alte sugestii

IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului
Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!
Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei
1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!
Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!