#ExperimenteazăVacanța. 5 locuri de poveste unde să te cazezi în Craiova

#ExperimenteazăVacanța. 5 locuri de poveste unde să te cazezi în Craiova


Indiferent cu ce scop alegeți să veniți în Craiova, în interes de business sau pur și simplu la plimbare, în vacanță, trebuie să trăiți cu totul experiența hotelieră pe care orașul o are de oferit.

Avem câteva sugestii de locuri pe care le puteți transforma în casa voastră, pe perioada șederii, unde vă puteți bucura de tot ceea ce ele oferă. De la beneficiile incluse, până la felul în care arată hotelurile propuse, suntem siguri că veți fi încântați de ședere! 

Hotel Splendid 1900

Situat în Centrul Istoric al Craiovei, Splendid Hotel este un loc încărcat de istorie și de însemnătate. Cei care dețin hotelul i-au redat impecabil aspectul arhitectural care l-a consacrat în peisajul HoReCa din Craiova, astfel că timpul petrecut la acest hotel devine – îndrăznim să spunem – o călătorie în timp. Credem că numai singuri veți putea să vă convingeți de ceea ce vă spunem, așa că, îndrăzniți!
Hotel Splendid Hotel Splendid - facebook

Hotel Ramada Plaza

Luxul și eleganța pot fi definite ușor prin Ramada Plaza Craiova, hotelul care a impus noi standarde în domeniul ospitalității din regiune. Ramada Plaza nu înseamnă doar un hotel, ci o întreagă experiență sub un singur acoperiș: facilități de SPA & Wellness, Restaurantul Ellipse unde puteți gusta cele mai bune preparate, dar și Focus Bar, unde vă puteți relaxa la un pahar din băutura preferată.
Ramada Plaza Craiova Ramada Plaza Craiova - facebook

Prestige Boutique Hotel

Localizat într-o altă zonă istorică a Craiovei, lângă Catedrala Mitropolitană „Sf. Dumitru” și Casa Băniei, în partea centrală a municipiului, Prestige Boutique Hotel oferă oaspeților servicii de patru stele, ce includ atât cazare, cât și organizare de evenimente, conferințe sau întâlniri. În plus, hotelul dispune și de un restaurant cochet unde vă puteți savura cafeaua sau preparatele preferate.
Prestige Boutique Hotel Prestige Boutique Hotel Craiova - facebook

The Arlington Boutique Hotel

O altă experiență de cazare poate fi întâlnită ușor la The Arlington Boutique Hotel din Craiova. Situat în cartierul Brazda lui Novac, Arlington Boutique Hotel este un hotel de patru stele, confortabil și elegant, unde atmosfera este definită de atenția la detalii, puse la punct impecabil.
The Arlington Hotel The Arlington Hotel - facebook

Hotel Royal

Hotel Royal este și el situat în zona centrală a Craiovei, aproape de Universitatea din Craiova și de alte puncte de atracție, precum Centrul Istoric sau Teatrul Național „Marin Sorescu”. Amenajat într-o casă boierească veche în stil eclectic, cu elemente neoclasice și ornamente ale arhitecturii neobaroce, Hotel Royal vă pune la dispoziție și un bar, un restaurant, dar și o cramă cu o capacitate de 70 de locuri.
Hotel Royal Hotel Royal Craiova - facebook

Nu uitați că multe alte locuri de poveste așteaptă să vă găzduiască, atât în Craiova, cât și în Dolj. Găsiți totul pe site-ul www.discoverdolj.ro sau pe aplicația mobilă Discover Dolj, la secțiunea „Cazare”.

Alte sugestii

A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului